♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Khamis, November 30, 2017

From ig_ciknia


Kain baju kurung ioll daa banyak yang makin menyempit... senak perut uolls.. 🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊🙊 . . OMG!!!!!! Tanda2 kegemukan kah??? 😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦😦 . . Kita shopping laa uoll.... . . Next month daa bley tukar saiz bju.😘😘😘😘 . . #cikniacollection #plain #blouses #peggy #bigtummystillyummy via Instagram http://ift.tt/2AopLEn

From ig_ciknia


Baju kurung ioll daa makin menyempit... . . Kita shopping laa uoll.... . . Next month daa bley tukar saiz bju..n . . #cikniacollection #plain #blouses #peggy #bigtummys via Instagram http://ift.tt/2AoZMNm

Ahad, November 19, 2017

From ig_ciknia


"Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do." via Instagram http://ift.tt/2B0f6NN

Jumaat, November 03, 2017

Khamis, November 02, 2017

From ig_ciknia


PINK BELACAN PEKAT... . . Last 3 roll shj ‼️‼️‼️ Haa.. Smalm sis update Byk roll Kan .. Harini Dah tinggal 3 je .. Nak order cepat2 ok.. Lmbat habis Nnti .. . . Available kod ▶️BEIGE ▶️PEACE ▶️PINK BELACAN PEKAT via Instagram http://ift.tt/2z5BUeg

Isnin, Oktober 30, 2017

From ig_ciknia


Nak request matching plain dgan EN suami ? Boleh syg .. CNC pon ada jual plain jgk.. kualiti kain pon mmg tiptop 👍🏻 jom order stock kita pun tggal tak byk tau.. tiada reprint utk kali ke 2.. Berminat ? http://ift.tt/2ic0Etu http://ift.tt/2ic0Etu http://ift.tt/2ic0Etu via Instagram http://ift.tt/2gUIUWU

Ahad, Oktober 29, 2017

From ig_ciknia


Meriahhnya... Mmg cantik sgt uolls... nak matching pun blh lah sgt... seriusly sapa yg beli mmg tak rugi.. Sbab apa? ✔ kain cantik ✔ design cantik ✔ kain thn lasak Ok, warna nie pun kita tggal x byk roll lg tau.. agak2 dah berkenan jom oreder klick link ⤵️ http://ift.tt/2ic0Etu http://ift.tt/2ic0Etu http://ift.tt/2ic0Etu via Instagram http://ift.tt/2gKAsFO

Selasa, Oktober 24, 2017

From ig_ciknia


Sapa nak join order.. Valentino ada 100 pilihan warna.. Awas jgn rambang mata 😍 @ciknia_collection via Instagram http://ift.tt/2yKBpb4

Isnin, Oktober 16, 2017

From ig_ciknia


Sendiri cari pasal... sendiri mintak kje.. sendiri terima kerja sekarang kn daa kne bambu... via Instagram http://ift.tt/2wWT6AN

Selasa, Oktober 10, 2017

From ig_ciknia


Sampai rumah daa lama Tp dok dlm kete dekat 15minit... Tak rasa nk masuk umah ke??? Bila pjj gnie laa jd nye... #pjjishurt #pjjlife #longdistancerelationship via Instagram http://ift.tt/2xw8eVl

From ig_ciknia


I hate dateline via Instagram http://ift.tt/2zalbpZ

Ahad, Oktober 08, 2017

From ig_ciknia


LAMBAT BUYBUY Clearance sale Kurung Moden English Cotton. Harga pecah gudang weh! Sape cepat dia dpt. Available stok boleh check dgn Akak hokeh. Harga terkini : 1 psg RM55.00 2 psg RM100.00 Harga tidak termasuk postage yea.... http://ift.tt/2kwXGnI via Instagram http://ift.tt/2hW3hDk

Khamis, September 14, 2017

From ig_ciknia


Org keje dia membuta.. nasib daa lunch hour... #akurindu #pjjishurt via Instagram http://ift.tt/2y7uu9A

Rabu, September 13, 2017

From ig_ciknia


#stillhere #pjjishurt #missyou 😢😢😢😢😢😢😢 via Instagram http://ift.tt/2xxOd5q

Khamis, Ogos 17, 2017



Assalammulaikum.. Utk ajen cnc yg tanya baju rtw, insyallah minggu depan baru kita blh start jual, mmg kami dari pihak cnc terputus stock, insyallah lps nie stock akn berjalan seperti biasa #bajukurungmodenenglishcotton #bajukurungmodenplain 😍😍


Assalammulaikum.. Utk ajen cnc yg tanya baju rtw, insyallah minggu depan baru kita blh start jual, mmg kami dari pihak cnc terputus stock, insyallah lps nie stock akn berjalan seperti biasa #bajukurungmodenenglishcotton #bajukurungmodenplain 😍😍






Jumaat, Julai 28, 2017

From ig_ciknia


Assalamualaikum & Salam Sejahtera Dengan penuh kesyukuran ke hadrat ilahi saya Noryusmania Junaidi ingin menjemput anda sekeluarga ke Walimatulurus YusNia & Zairul TARIKH : 30 Julai 2017/6 Zulkaedah 1438H HARI : Ahad LOKASI : Dewan Orang Ramai Kg Baru, Sungai Lui, 43100 Hulu Langat,Selangor. P/s: Kalau nak kad, jangan segan2 DM alamat ye 😊 via Instagram http://ift.tt/2w4uBkq

Isnin, Jun 19, 2017

From ig_ciknia


Patut dr mlm td hati rasa tak sedap, badan rse letih, berat.. rupanya salah sorang saudaraku telah kembali kepadaMu ya Allah.... 😭😭😭😭😭😭😭😭😭 Inalillahiwainnailaihirajiun.... Salam takziah utk keluarga atok anjang mansor.. Noridawaty Mansor, Normaizatulhanim Mansor... Semogo rohnya dicucuri rahmat dandi tempatkan dalam kalangan orang2 yg beriman... via Instagram http://ift.tt/2sNq8og

Jumaat, Mei 05, 2017

From ig_ciknia


Sebab Apa Awak Kahwin? Jika asas perkahwinan adalah kerana seks, maka pasangan akan selalu bertengkar jika suasana di bilik tidur tidak memuaskan. Jika asas perkahwinan adalah kerana harta, maka pasangan bakal bercerai jika ekonomi dalam rumah tangga merudum dan muflis. Jika asas perkahwinan kerana kecantikan wajah dan tubuh badan, pasangan akan lari apabila rambut beruban, muka kerepot atau badan jadi gendut. Jika asas perkahwinan kerana anak, maka pasangan akan mencari alasan untuk pergi jika hati (anak) tidak hadir. Jika asas perkahwinan kerana keperibadian, pasangan akan lari jika orang berubah tingkah lakunya. Jika asas perkahwinan kerana cinta, hati manusia itu tidak tetap dan mudah terpikat pada hal yang lebih baik, tambahan pula manusia yang dicintai pasti mati atau pergi. Jika asas perkahwinan kerana ibadah kepada Allah, sesungguhnya Allah itu kekal dan Maha Pemberi Hidup kepada makhluk-Nya. Allah mencintai hamba-Nya melebihi seorang ibu mencintai bayinya 😊😊 via Instagram http://ift.tt/2pfwwjf

From ig_ciknia


On the road to kelantan plok kito arie nie.... #ciksitiwankembang vs #ciknianankembang via Instagram http://ift.tt/2pf3n7L

Khamis, Mei 04, 2017

Sabtu, April 22, 2017

From ig_ciknia


Berseminar laaa kita.... via Instagram http://ift.tt/2pPe5oZ

From ig_ciknia


Minggu lepas jd urusetia... Minggu nie jd peserta plok Kempen Hentikan Jenayah Seksual Kanak-kanak Peringjat Negeri Pahang Anjuran Kerajaan Negeri Pahang Darul Makmur & TERATAI via Instagram http://ift.tt/2oyTZKR

Isnin, April 10, 2017

From ig_ciknia


Aku yakin setiap manusia ada rezeki dan bahagian masing2.. Kau rezeki kau Aku rezeki aku.. Aku bersyukur dengan apa yg aku ada.. Aku x kaya tapi aku punya keluarga yg bahagia Aku x cantik tapi aku dikurniakan kesihatn yg baik.. Mungkin apa yg aku ada x sebesar rezeki yg org lain ada.. Tpi aq bersyukur dengn rezeki yg aq ada..😊😊 via Instagram http://ift.tt/2ogObZH

Khamis, Mac 30, 2017

From ig_ciknia


Kemestian setiap kali mai kuantan... #mymama via Instagram http://ift.tt/2nyA4gi

From ig_ciknia


Terawal plok kita sampai.... huhihihi.. Nasib cuaca cantik tak tue mcm siput cikkak bawak kete... hihihihi berkerja laaa kita.... #ilovemyjob❤️ #jkm #berkatberjasa #pkmdbentong via Instagram http://ift.tt/2mROQ4K

Ahad, Mac 26, 2017

From ig_ciknia


Best partners in crime... Orang kuat nie... #kuatgosip😅😆🙋🙆 Feel gorgeous in cotton by #cikniacollection via Instagram http://ift.tt/2mDBEAg

Selasa, Mac 21, 2017

From ig_ciknia


Assalamualaikum.. Dan... Alhamdulillah.... via Instagram http://ift.tt/2nXOtl5

Isnin, Februari 06, 2017

From ig_ciknia


Daa lme sgt simpan... dr mse kt bsi lg nk sambng belajar.... Tkpe... insyaAllah ada rezeki tak ke mana... Sebaik mana kita merancang tak sebaik perancangan Allah swt... via Instagram http://ift.tt/2jTyIsZ

Ahad, Februari 05, 2017

From ig_ciknia


#mirahafizweddingday #bridesmaids #lamannurkasih via Instagram http://ift.tt/2ksD10r

Sabtu, Februari 04, 2017

From ig_ciknia


Finish for today.... Gbar ngan pengantin nnty kita up... via Instagram http://ift.tt/2jKmeJg

Isnin, Januari 30, 2017

From ig_ciknia


Kawan semeja dr form 1 daa bergelar pn... Terharu rse bler ko daa sah jadi isteri org babe... Selamat pengantin baru pn @amanimusri semoga berbahagia sehingga ke jannah... via Instagram http://ift.tt/2kJTpfO

Khamis, Januari 26, 2017

From ig_ciknia


Tetap kan matlamat.... Cekal kan hati... InsyaAllah akan dapat apa yg dihajatkan... #demam #batuk #selsema #musimhujan #janganlahbanjir via Instagram http://ift.tt/2jrEwwQ

Ahad, Januari 15, 2017

From ig_ciknia


Alhamdulillah... Alhamdulillah... Alhamdulillah... . Masih diberi ke sempatan untuk bernafas di bumi allah ini... . Masih ada jodoh utk bertemu... Masih ada jodoh utk bersama... Masih ada masa utk bertemu... Masih ada masa utk bersama... . . Dan. . . Masih ada peluang dr Allah swt utk kita kembali bersujud ke pada nye.. #syukur #countingdays #darahmuda #darahmanis #tunanganorang #pjj #jauhdimatadekatdihati #Alhamdulillah #berkatdoaibubapa #familyfirst #jodoh #rahsiaallah #iloveu #pahangvsjohor #phgvsselangor #cutiday #cikniacollection #tokeykain #onlineboutique #cnclovers via Instagram http://ift.tt/2ithxOe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA