♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Selasa, Julai 21, 2015

MATI LAA NAK!!!!

Assalamaualaikum 
Hey Buddies.. 

walaupun semua org dok busy update pasal raya, 
Nia takde pun nk cter pasal raya...
hihihihi
tak sempat nk rasa nikmat nye ras, cuti sekejap sgt..
tapi tetap bersyukur sebab dapat raya ngan family tahun nie, tak mcm tahun lepas...
org berayaNia kat kaunter main cop2..

alhamdulillah dalam bulan puasa hari tue Nia dapat perkhabaran Nia dapat offer pindah ke Jabatan lain..
Lama gak laa Nia tunggu...
Bayangkan laa g IV bulan 2 dapat tau keputusan lulus IV bulan 4,
bukan lulus buta2 k...
siap bersyarat lagi tunggu tapisan SPRM la itu laa ini laa...
daa tue kne tunggu surat lapor diri dr jabatan baru...

tunggu punye tunggu 2 minggu sebelum raya nia dapat surat lapor diri..
kelam kabut.. mendadak.. 
ada masa 1 minggu je nk siapkan urusan kat BSI.. 
nk wat perlepasan jawatan laa
urus keluar kuarters
mcm2 la...
tp sebenarnye urusan pelepasan jawatan tue tak settle lg sbb bg short notice.. 
bese org bg dlm masa 30 hari sebelum.
nak buat macam mne kn ada masa seminggu nk lapor diri. 
nak tak nak kena jugak laa...
so admin kte tunggu dalam 3 bulan beu buku perkhidmatan Nia akan sampai ke jabatan baru..
n itu menyebabkan gaji pun loading laa..
daa laa nak kena start dr awal balik, cari rumah kenal2 ngan org bru... 

MATI LAA NAK!!!!!!

daa abis baca kn?? 
 jgn lupa tgl kn komen2 bernas korg.. 
 
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA