♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Jumaat, Disember 26, 2014

Abis kne bom ngan @jurutaipkatahati



via IFTTT

The last pic for tonight... I'm so sleepy... good nite every body... Thank to all staf at #KusoArtTrick #the1st3DArtInJb



via IFTTT

Nk bunuh org ke ape???? #KusoArtTrick #3DArt



via IFTTT

Go away... dont u dare to eat it... #KusoArtTrick #3DArt



via IFTTT

The angle vs the demon... #KusoArtTrick #3DArt



via IFTTT

Sorry @nursyazwani58 but i can not save u ... there are no such thing as u jump i jump for u n me #KusoArtTrick #3DArt



via IFTTT

Apa salah saya???? #KusoArtTrick #3DArt #jb



via IFTTT

Avakadabra.... #KusoArtTrick #3DArt #jb #bondingtimeo #offday



via IFTTT

Do re mi... 3org sahabat... Mereka semua sepakat...hihihihi #KusoArtTrick #3DArt #jb #offday #bondingtimeo



via IFTTT

Cannot think a proper caption for this pic...i just enjoy my time #KusoArtTrick #3DArt #jb #offday #bondingtimeo



via IFTTT

Malu laaa...ada ke kencing merata... #KusoArtTrick #3DArt #jb #offday #bondingtimeo



via IFTTT

Diammm... bising laaaa...bngit!!!! #KusoArtTrick #3DArt #jb #offday #bondingtimeo



via IFTTT

Will u marry me? #KusoArtTrick #3DArt #jb #offday #bondingtimeo



via IFTTT

Jgn gerak.... Berani ek cuti ikan kita.... #KusoArtTrick #3DArt #jb #offday #bondingtimeo



via IFTTT

Dont play with my heart... #kusoarttrick #3dart #jb #offday #bondingtimeo



via IFTTT

Just spread your wings n fly to the moon ... #kusoarttrick #3dart #jb #offday #bondingtimeo



via IFTTT

Jgn laa kiss kat sini.. malu laaa... #kusoarttrick #3dart #jb



via IFTTT

I'm your guardian angel... #kusoarttrick #3dart #jb #offday #bondingtimeo



via IFTTT

No camera plz... Brlagak diva seyh #kusoarttrick #3dart #johorbahru #offday #bondingtimeo



via IFTTT

#PhotoGrid help me!!!!! #kusoarttrick #3dart #johorbahru



via IFTTT

Having great time at kuso trick art gallery... #kusitrickartgallery #3dart #offday #bondingtimeo



via IFTTT

Ahad, Disember 21, 2014

Harga baru babies blink Babies blink 5in1 rm 45 Babies blink biasa rm 40 Pe beza yg 5in1 ngan yg bese? beza dia just yg biasa takde toner... Mana lagi ok ek? Bergantung pada kulit anda.. Klau yg rse kulit tue oily n berjerawat better ambik yg 5in1 (pnglmn sndiri, sbb daa try dua2) Murah nye...ori ke nie? Jgn risau syg...bb nie ori...bkn fake...btul2 dr kilang lyana beauty care... #YNShopHouse #SayaGunaSayaJual #SayaJualMurah #BabiesBlink5in1 #BabiesBlinkBiasa



via IFTTT

Cantik luar cantik dalam Nk cantik dgr sini Ibu putih collagent drink + babies blink 5in1 Pada harga kombo promosi Beli satu2 lg mahal tau... Nie ynshophouse bg harga kasih sayang : rm 90 *tak termasuk postage #YNShopHouse #SayaJualMurah #SayaGunaSayaJual #BabiesBlink5in1 #ibuputihcollagendrink



via IFTTT

Nk blnje testimoni laaa arie nie... Pnggunaan babies blink 5in1 No editing No 360 power Original.... Tkpercaya lg ke hasil nye... saya daa nmpk hasil nye.. bkn kat sis nie sorg je...tp dkat lbih dr 10 org yg gne babies blink secara konsistant... Berminat pm @ig_ciknia 0134404825 #YNShopHouse #SayaGunaSayaJual #SayaJualMurah #BabiesBlink5in1



via IFTTT

perbezaan... Gelap kusam n oily... Aku sendirk ngeri tgk mke mse kat akademi dulu.. Pesanan org yg dpt kp27 thun dpan nie siap sedia laa ngan sunblock... Nsib aku jumpa #BabiesBlink5in1



via IFTTT

Sabtu, Disember 13, 2014

Gas ke tabung nie????



via IFTTT

Hasil buruan hari ini... with my housemate... pas nie skit2 bley hias rumah



via IFTTT

Jmput mkn...setelah berhujan jd lapar semula...



via IFTTT

Jom blik sarang... Jb here i come... Hujan



via IFTTT

Hari hujan.... Pdan mke @jurutaipkatahati @nursyazwani58



via IFTTT

Seorang di timur seorang di selatan... Apa kah mungkin bertemu... #missyou Mr.MHD



via IFTTT

Window shopping di ayer hitam... Murah2... Jln2 negeri org...



via IFTTT

Nyunyu n nyinyi is on the road again.... Nk g mkn nc minyak kat batu pahat... nyam2 (*^﹏^*)(*^﹏^*)(*^﹏^*)



via IFTTT

Jumaat, Disember 12, 2014

IPCD Ibu Putih Collagen Drink Rm 50 tak termasuk postage..... - BADAN LESU, CEPAT PENAT SERTA KURANG BETENAGA? - STRESS DENGAN TEKANAN KERJA, TIDUR PUN TAK LENA? - HAID TIDAK TERATUR, KEPUTIHAN ATAU SENGGUGUT YANG BUAT ANDA DERITA? - KULIT KUSAM, BERMINYAK ATAU KERING DIMAMAH USIA? KENAPA ANDA PERLU MINUM IBU PUTIH COLLAGEN DRINK INI ?? KERANA : ► 50% kecerahan kulit yang ketara dlm masa 1-2 minggu ► memulihkan kulit yg rosak dan bermasalah ► menghilangkan parut,jerawat,bintik hitam serta jeragat ► kulit lebih cantik dan anjal ► menutup liang roma.. ► menguat serta menghaluskan rambut dan kuku ► sesuai utk ibu mengandung ► membantu mendapatkan zuriat ► tingkatkan pengeluaran susu ibu ► mengatasi masalah sengugut dan period tidak teratur ► mengatasi masalah keputihan ► merawat luka selepas pembedahan atau bersalin ► memberi tenaga optimum sepanjang hari ► mengurangkan kolestrol ► membuang toksin dlm badan ► menurunkan berat badan ► tidur yg berkualiti ► sesuai utk lelaki dan wanita ♥ UNTUK KESIHATAN DALAMAN : ► Membantu mengurangkan gejala resdung ► Menguatkan sendi-sendi tulang ► Menghilangkan lenguh-lenguh badan dan sakit urat ► Memulihkan rekahan tumit kaki ► Merawat luka selepas pembedahan atau bersalin ► Membantu mendapatkan zuriat dengan mengimbang/menstabilkan hormon ► Tingkatkan pengeluaran susu ibu ► Mengatasi masalah sengugut, keputihan dan haid yang tidak teratur ► Membekalkan tenaga optimum sepanjang hari ► Mengurangkan kolestrol dan toksin dalam badan ► Menurunkan berat badan bagi mendapatkan kembali berat ideal ► Mengempiskan perut buncit ► Tidur yang berkualiti dan lena #ipcd #ibuputihcollagendrink #YNShopHouse #SayaJualMurah



via IFTTT

Perfume Dior 5in1 Rm 45 tak trmasuk postage Perfume gred france bkn dubai... Dolce vita Miss dior Jadore Hypnotic poison Dior addict Smuanya ada dlm 1 harga.. Sgt jimat.. Sgt wangi... Tahan 8 jam... Setiap botol 5ml...



via IFTTT

Syma beauty care Rm60 tk trmsuk postage Harap maklum stok terhad...brg bru... Booked by payment ya...xjamin nak simpan if xda payment... #YNShopHouse #SayaJualMurah #symabeautycare



via IFTTT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA