♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Jumaat, Oktober 19, 2012

Wall Climbing VS Tradeclimb



Hey Buddies.. 

pernah dengar pasal Climbing Wall? 
Kalau tak tahu ia adalah dinding tempat main panjat-panjat tu. 
Tapi kebiasaannya ia dipasang pada taman-taman rekreasi kerana saiznya yang besar. 
Post kali ini Nia nak kongsikan tentang climbing wall mudah alih yang diberi nama Treadwall. 
Ia adalah gabungan antara treadmill dan juga climbing wall maka terhasil inovasi yang unik dan menarik ini. 



nie laa dia treadwall nye...

tgk laa betapa hebat nye atok nie..

memanjat lah ko tanpa henti..

siap bley adjust dia nye kecerunan tue..

bley laa letak kat umah nie..

sape2 pun bley guna..
Macam mana cool kan? 
Rasa macam nak pasang kat rumah je satu benda alah ni tapi tak jumpa la plak kat mana boleh beli.
Menarik kot tiap-tiap hari boleh memanjat bagus untuk kardiovaskular, 
dapat keluarkan peluh boleh jadi tough hehe.
pasnie tak yah laa susah nk g panjat bukit ke atau wall climbing kat luar.. 

 daa abis baca kn?? 
jgn lupa tgl kn komen2 bernas korg..


 
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA