♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Selasa, Oktober 23, 2012

Kete ala ala Galaxy Beam



Hey Buddies.. 

nak tau tak Nia jumpa something semalam..
sape pernah tgk iklan yang samsung Galaxy Beam.. 
alaa tak kan tak tau??
iklan yang nie laa...


haa.. ingat taK??
Mcm nie semalam Nia dok godek2 laa kat Mkcik Google pasal samsung galaxy beam nie,
then Nia jumpa satu lagi gajet yang ada fungsi ala ala macam galaxy beam nie..

tapi gajet tue bkn nye phone atau tablet ke apa..
tapi KERETA!!!!

kete pintar konsep yang diberi nama SMART ForStars

kete nie dikenalkan masa Paris Autoshow..
ramai org tertarik ngan kete nie sbb dia unik n cantik laa..
eye catching gtue...

nape wat muka gtue???
tak cye ek??
erm.. tak pe2 meh tgk pic kat bawah nie klau tak cye...

pandangan sudut belakang

lihat lah ia menyusur di jalanan

pandangan sudut depan plak
fuhh berkilat seyh..
seat dia pun.. memang menarik hati laa
stereng dia pun.. bley cair aty tgk warna nye..
nak tau nape Nia kte kete nie sama ngan Galaxy Beam adalah sbb cbe try parking kat parking lot mcm nie 
  
nampak tak projektor dia tue??

korang bley tgk wayang tau... tak yah daa nk g rebut2 beratur beli tiket wayang.. hehehehe

80 kuasa kuda enjin elektrik dan kelajuan maksimum 128.7 KM/j
dikuasakan dengan bateri 17.6 kWh
apa lagi 
Jom drive Test..

hihihii
macam ada je kn kat Malaysia

daa abis baca kn?? 
 jgn lupa tgl kn komen2 bernas korg.. 


 
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA