♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Khamis, Mac 08, 2012

REMOVE TIMELINE AT FB

sbelum mula baca... 
klik sini dulu k.. 
  
Assalamualaikum..
Hey Buddies..

mesti ramai sangat yang nak sangat tukar kepada old fb kn??
time line merimaskan jee..
betul tak??
1st time nia guna timeline rse macam budak bru blajar guna FB je..
tak tahu dekat maan friend list. photo, etc..
tension gler time tue..
tapi bila daa lama skit okey laa jugak skit2..
still rimas..
bila daa tau mcm ne nk remove timeline nia memang happy gler...
n terus try..
korang nk try jugak tak??
jom kita try ramai2...

DOWNLOAD
PILIH BROWSER KORANG (aku guna GoogleChrome. lul)
(VERSION 0.3)

     

lepas daa siap download, korang tutup browser dan bukak balik..
ok tak???
klau ok jangan lupa diri plak..
share2 laa dekat kawan2 yg dok pening ngan fb diorg tue...

oppss..
sebelum tue, mesti ramai yang cakap. kita je yg nampak perubahannya kn??
alah biar je lah..
asalkan mata kita puas tak nampak benda serabut..
orang len yg tak nk tgk time lime nie pun bley gak istall gne cre yg sama kn...

 daa abis baca kn??
klik sini plak n jgn lupa tgl kn komen2 bernas korg..
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA