♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Selasa, Januari 31, 2012

IN A TIME OF MYTH AND A LAND OF MAGIC.....

Assalamualaikum.. 
Hey Buddies..

jom ramai2 layan merlin.. 
Tv show yang menjadi kegilaan nia sejak dari season yang pertama lagi..
sekarang dah masuk season ke empat...
nia dah tgk semua episod untuk season nie.. 
n satu benda yang nia nk cakap..
memang terbaik laa...


sini nia nk bg link cter nie bg sesiapa yg minat juga cter nie untuk season ke 4..


tak sabar tunggu sambungan nye.. 
season 5...

in a time of myth and a land of magic

Khamis, Januari 19, 2012

Sunyi Sepi Bila Ia Tiada

Assalamualaikum.. 
Hey Buddies..

wah.. 
lama sudah tak menulis kat kanvas eletronik nie..
bukan apa..
malas skit laa sjak akhir2 nie..
sampai la ada silent reader like zimah tegur
yus tak tulis apa2 yang baru ke kat blog...
huhuhu.. 
ok2.. bru sedar yang blog nie dah macam rumah usang..
dah bersawang segala...

Last nia update blog nie pun bulan lepas.. 
dah lebih sebulan blog Nia Sarang Hae Yo nie dibiarkan..
huhuhu.. 
Cian awak blog..
ditinggalkan seolah-olah tak bertuan..
sama lah macam nia yang skrg nie ditinggalkan..
biasa laa cik abg cty blik kampung..
Waaa.. rindu seyh...
hihihihi..
ok stop being gedixx yusmania..
matured plzzz...

sebulan Nia tinggalkan dunia blog..
macam2 hal terjadi..
klau buddies ingat lagi dalam entry sebelum nie nia ada cter skit2 pasal microteachingkan..
huhuhu..
alhamdulilllah ia nya berjaya dilaksanakan walaupun otak rasa nk pecah melayan kerenah kanak-kanak taska...
tak ubah macam ayam dengan itik bercakap..
yang si ayam dok asyik quek quek n si ayam plak dok asyik mengokok je..
macam tue laa lebih kurang situasi nia ngan kanak-kanak kat taska mawaddah tue..
awak beria-ia lah speaking london ngan diorg.. last2 diorg dok melopong...
hurm terpaksa laa jugak Nia gunakan jugak bahasa ibunda tercinta nie.. 



tue satu benda...
nak tau beberapa arie lepas tue kekasih hati Nia wat hal...
tempat simpan memori2 indah ada problem.. 
n Nia kena antar dia g hospital..
sekarang nie dah lebih dua minggu dia kena tahan kat wad BHL..
hihihi.. 
actually menda yang Nia cuba sampaikan adalah..
lappy kesayangan nia ada problem..
hard disc nye rosak..
bayangkan lah dah lebih dua minggu nia hidup tanpa lappy menemani diri..
tapi kn..
bler tak de lappy nie cepat je nia rse mengantok malam..
klau tak tue pukul 4 pagi tak ngantok lagsung..
segar je mata...

pecah rekod jugak laa nia tak on9 dalam masa lbey 5 hari tau..
asemen jgn cter laa..
ada jugak yang terbengkalai...
tp ada jugak yg jalan..
mekasih laa kepada housemate2 saya yg tercinta kerana sudi meminjamkan lappy mereka kepada Nia.


ehem.. ehem..
dah terlanjur menulis nie kn Nia nk selit kan jugak lah satu dedikasi khas utk matpih yg jauh nun di pantai timur tue..
tak sihat kte nye arie nie..
Matpih yg Sweet Sour....
Happy bufday..
nak tau tak tahun nie genap umur awak 23..
hahahah..
awak dah makin tua...
20 hb Januari nie bufday awak..
dan tak lupa juga tarikh tue lah kita mula2 kenal..
dok kat umah tue elok2..
miss u so much..
jaga kesihatan walaupun skrg nie awak tgh demam..
i cant wait to meet u my dear..
luv u damn much..
HAPPY BUFDAY!!!

       



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA