♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Rabu, November 30, 2011

Pesanan Housemate Nia

Assalamualaikum.. 
Hey Buddies.. 

Yahoooo..
Minggu pertama bg sem nie daa berjaya di lalui dengan jaya nya...
huhuu...

Nia ada menda nk kongsi ngan buddies nie..
Petang td Nia g pekan..
tlg antar kn My Jannu (mastura jantan) ke kfc..
dia nk g jumpa kwn dia..

Tapi sebelum tue kitorg singgah laa kat kedai dua ringgit..
macam yg buddies semua tau laa kn..
semua barang2 kat kedai tue semua nye berharga RM2...

Comel sungguh laa semua brg2 kat situ..
Niat kat hati nk beli bakul utk simpan brg2 make up laa mula nye..
Tapi disebabkan terlampau minat sangat ngan game angry bird
Nia pun pergi laa beli board yg ada gambar kartun angry bird..
Comel sgt2..
My jannu pun beli satu walaupun kat umah dia daa ada board cam gtue
tp kecik skit laa..

Sampai2 ke rumah tunjuk laa kat semua housemate..
Tanye dgn gaya yg manja n berniat nk menjeles kn diorg..
"Korg Comel tak??"
huhuhu...

Untuk makluman semua Nia nie bukan gedik tp manja je..
Tp manja Nia nie hanya org tertentu je yg tau..
Cnth nye macam housemate2 sye..
BFF sye.. 
and Family sye..


Comel kn..
Tp board nie nia daa suruh housemate Nia tulis pesanan2 penaja yg ikhlas dr hati diorg..


Antara pesanan housemate Nia:
Study smart Yus! Allah always beside you. <3
-syaza-

Cho baik x?? Baik kan? Nanti aku belanja makan choki2.. wawawawawa :p
-solehah @ Cho-

Yus, awak x gedik,, tp awak manja,,huhhu.. Jgn risau, akan dtg mesti semakin matang....hahaha
-kak Cyla-


Yus kurang matang skit tp xpe msih diawan-awanan lg tu. nnt dh msuk 20-an dh ok la; ok yus be yourself . from kak izu alexander!!
-kak izu-

yus bucuk!!!
-nurfa-

Ni yg nk marah ni!!
hahahaha :) MJ
-Mastura Jantan-


huhuhu..
macam2 pesanan budk2 nie..
ada plak si fa nie ngata Nia bucuk??
Sampai aty dia..
Nia wangi tau..
Bau lovely in pink agi tue tau..
hihihihi..

kak izu ngan kak cyla plak dok mention pasal matang2..
mentang2 laa status fb Nia bru nie pasal kematangan..

huhuhu..
tak pe laa korg..
tak kisah apa yg korang nk tulis..
yg penting sye syg kamu semua...
nanti Nia tepek board nie kat meja study Nia k...
Bley wat kenang kenangan sampai abis study nie...

  
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA