♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Jumaat, Oktober 07, 2011

Library Tunku Bainun Waktu Malam???

Assalamualaikum.. 
Hey Buddies..

Minggu exam sekarang nie...
Ok.. setakat nie dah 3 paer Nia jawab dengan plbg rsa.
Ada rse suka,
pening..
keliru..
macam macam laa..

Tido pun tak menentu..
Selalunya pas subuh baru Nia tido....
tue pun klau paper petang laa..
Klau paper pagi..
Nia tido dalam pukul 3 cam tue laa...
huhuhu... 
Tapi yang pelik nye Nia tak rasa ngantok lak dalam SITC tue..

huhuhu.. 
salah satu kerja gler yang Nia wat sem nie adalah..
Study kat library sampai pagi..
Sampai pukul 4...
Orang len dok berlingkar atas katil Nia still lagi dok study kat library ngan Fa...
Memey gler laa...

Tak pikir menda pun masa dok kat library tue..
Tapi masa kuar ngan Matpih arie tue dia ada bgtau yg library upsi nie keras skit...
Tapi wat dunno je dia cakap tue mula2..
Walaupun dalam atie nie takut laa jugak...
Sbb mula2 Nia ingat dia men2...
Tapi bler tgk muka matpih yang serius tue baru laa Nia caya...

Tapi kan.. 
Pas matpih bgtau ptg kelmarin..
Esok nye tue Nia g gak library...
Dr petang sampai laa ke malam dok menapak kat library nie..
Siap dok tingkat yang atas agi tue...
Tingkat yang Matpih kata agak keras tue..
Bukan sengaja gatal2 nk dok atas..
Tai masa tue memang library agak penuh..
Kat bahagian atas tue je laa yang ada tempat...

Actually bler dok kat library nie macam2 idea2 gler timbul..
huhuhu..
line tenet lak laju yang amat..
so keje nye dok on9 FB je..
baca nota 10 minit.. 
on9 fb sejam..
memang tak efisyen laa cre blajar gtue..

daa tue rse macam ngantok bce nota nia tgk movie plak...
sepanjang Nia dok kat library tue daa 4 movie Nia khatam..
nota tak jugak khatam2..

antara yang movie yang Nia layan ialah..

    

  

ada movie yg Nia tgk on9 kat radio gempak...
nk link radio gempak..
bley ambik kat page tips..
just klik kat box page tips kat bawak header Nia yg cmey tue..

terbaik laa kan,....
Fa pun layan gak movie2 yg Nia bukak...

Daa tak movie pun kitorg khatam..
Tak tau nk wat pe kitorg snap gambar plak gne webcam...




















Biasa nye library akan tutup pukul 11..
So lepas pukul sebelas tue Nia akan sambung lepak kat bilik 24 kat library nie..
Tak tue pun dok kat depan koperasi tue..
Nak tau tak kat koperasi library nie ada donut yang cukup laa gebu n burger fillet yang 
cukup
cukup
cukup
 cukup
cukup
sedap..
Nyummy nyummy...
klau p library mesti singgah koperasi tue beli donut tak tue pun burger fillet..

OTW nk turun ke bawah tue sempat laa snap beberapa keping gambar..
Dah kebetulan laa pulak arie nie melaram lebey skit..
Gatal2 nk pkai skirt..
Selama nie tak pernah2 nk pkai arie tue mengatal plak nk pkai...

Ce tgk..
Cmey tak Nia dress up gnie...

    


Fa pun nk posing jugak..
Konon2 nye dok bce buku laa tue....
Padahal buku yang dipegang tue buku bahasa cina..
Sepatah haram kami tak paham...
Gaya je lbey sebenarnya..
HUHUHUHU..
^___^

     


Dah serupa pekerja kat library daa si Fa nie...
Panie bley laa mintak keje part time kat library neh...

 
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA