♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Ahad, Oktober 02, 2011

~Hana Tajania~

Assalamualaikum.. 
Hey Buddies..

Skrg nie Nia tgh buat2 bz bce buku..
Alah maklum laa kn daa nk start final exam esok..
Daa berapa malam nie asyik tido lambat je..
N menda yang paling tak masuk akal Nia wat utk sem nie adalah..
Study kat library sampai pukul 3, 4 pagi..
huhuhu..

Tak tau macam mana idea utk stay kat library tue bley timbul..
Mula ajak2 ayam je si Fa tue..
(housemate Nia)
Tp terus berterusan sampai 4 malam..
huhuhuhu..

Cter kat kawan2..
Mira ngan Bear..
Diorg kte Nia gler dok library sampai pagi..
Tak takut ke??
Takut jugak sebenar nye...
Nasib bek laa masa Nia stay up kat library tue ada laa abg2 degree..
Tak de laa rse takut sangat..


Walaupun bz dengan exam kerja2 gler n membuang masa kat umah tetap berjalan macam biasa..
FB tiap hari bukak..
Bak kata Cho Fb nie dah macam gosok gigi..
Tiap arie kena buat..
huhuhuhu..

Blog pun Nia bukak jugak..
Walaupun tak de cter2 baru nk dihebahkan..
Tapi perkongsian lagu2 yang bermakna tetap ada...

Lagi satu menda yang hari2 tak bley tinggal walaupun bz dengan buku
adalah bersembang + bergosip..
huuhuhu..
Nak wat cam ne kn daa jadi lumrah kehidupan perempuan..
Biler dah berjumpa mesti bersembang n bergosip tak ingat dunia..

Semalam Nia cuba benda baru..
Noryusmania dah bertukar jadi Hanna Tajania..
hihihi..
Nie semua berkat dorongan cik Syaza Syafeeqah laa nie..
Dia laa yg tunjuk ajar Nia pakai pashmina gtue..

Dengan menggunakan pashmina yang cik abg Nia bg..
Nia pun belit2 laa apa yg patut..
So ini laa hasil nya...


Cmey tak??
Ada tak macam Hana Tajima..
huhuhu
Tp Nia nie versi Malaysia laa..
Hana Tajania...
(credits to cho sbb bg nama tue)







Thanks to my beloved matpih sebab hadiah kn pashmina yang cmey nie utk Nia..
Macam tau2 je Nia nk beli pashmina..
Hope matpih suka laa ek..
Gomawo Oppa..
Sarang Hae..
Muaah2..
^__^

p/s : To my buddies yg sama2 akan bertempur esok.. good luck Nia ucap kn..jangan study stress2 sgt.. study biar sempoi result biar gempak k.. 

  
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA