♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Ahad, Ogos 07, 2011

My Junior..

Assalamualaikum..
Hey Buddies...

Malam nie tetiba nia rse nk tulis something..
Nia nk tulis skit je...
Terdetik hati nie nak tulis sesuatu bila nampak pic seseorang di fb..

one of my junior at upsi..
nia tak kenal pun dia..
just add kat fb je..

slama nie dia memang free hair..
tapi td nia nampak gambar yg dia cbe2 pakai tudung..
suka sangat nia tgk..
cmel je tengok dia pakai tudung..
Nia pun komen laa kat pic tue..
Nia kata yg dia nampak lagi ok klau bertudung..
Nie bkn Nia saja2 puji tapi memang ikhlas dari lubuk hati nia..

Nia teringat balik masa 1st time nia pakai tudung sepenuh nye...
mula2 dulu memang nia mengaku nia pakai tudung sebab kawan2..
sbb malu ngan kwn2 lain yg daa pakai tudung..
tapi lama2 nia jd ikhlas bertudung...
bkn sebab kawan2..
dan
bkn sebab mak ayah yang suruh..

Kadang2 utk memula kan sesuatu perkara yang baru,
yang baik macam bertudung nie..
kita kena biasa kn..
lama2 keikhlasan tue akan timbul sendiri..


Kepada junior nia tue,
tak perlu rasa nye nia sebut nama dia...

Sis harap cubaan adik nie akan buatkan adik akan bertudung sepenuhnya..
insya-allah..
sis akan doakan hanya yang terbaek untuk adik..
Amiiinn..


Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA