♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Khamis, Ogos 18, 2011

kenapa awak block sye??

Assalamualaikum.. 
Hey Buddies..

Pagi yang cukup indah..
hihihihi..
Tapi hati Nia tak merasa keindahan tue...
nape??
Sbb sampai sekarang mata nie tak bley lelap..
asemen tak siap2.. 
dah nk kena antar tapi ada lagi dua tak siap..
OH  NO!!!!
sempat ke??
tak tau laa..
bedal je laa..
harap2 sempat..
Tak tau berapa malam lagi Nia harus berjimba2 bersama asemen nie..

Actually di pagi yg indah nie Nia bukan nk cite pasal asemen semua tue..
Semua org mesti muak gler dgr cte2 pasal asemen nie kn..
Salah sape klau asemen tue tak siap??
Salah awak jugak YUSMANIA!!!
hihihi.. 
So Stop merenggek pasal asemen yang tak siap sbb awk yg ske bertangguh..
padan laa muka awak..
HURMM...

Kat sini Nia nk cite pasal mem'block' org di FB..
Nia tak kisah klau korg nk block org yg korang rse mengganggu korg..
Macam org yg korang tak kenal
suka antar menda tah apa2 kat wall korg..
or what so ever laa kn...
(Grammatic error ye di situ, tp itu ayat yg nia ske gne)

Nia tak paham ke nape ada some one nie block Nia..
Nk tnye skit..
NIa nie mengganggu hidup dia ke??
ada ke NIa antar msj yg bkn2 kat wall dia..
Tak kn???
So skrg Nia nk tau nape mesti sampai block Nia??
Sakit aty sangat ke tgk mke Nia yg cmey nie??
(eeiiiwww perasan nye minah nie.. lempang baru tau..)
Saya perlukan jawapan yang pasti dari awak...
NK kata sye nie musuh awak jauh sekali..
Tapi nape awak block sye
KENAAPPAAAAA!!!!

Sye sedih tau bler awak block sye..
Bler awak block sye,
sye rasa saya nie macam pengacau je dalam hidup awak..
T__T

Saya harap awak dapat beri jawapan yang munasabah bg soalan sye nie...
Sye tak mintak lebih pun awak..
sye mintak awak terus terang je ngan sye..
jgn laa berdolak dalik...
penat tau nk menipu nie.. 
Baik bgtau menda betul je...


Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA