♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Jumaat, Julai 01, 2011

Coco Crunch Free & Harith_Photography

Assalamualaikum..
Hey buddies..

Minggu yg agak memenat kn..
Tapi mengembira kan..

Contah nye arie tue blik dr kelas pn nurbieta kami ke pekan sebentar..
daa langkah kanan betul kitorg nie..
ada lori milo n coco crunch kat depan grand union..
diorg bg percuma coco crunch..
huhuhu..
kitorg yg berperangai keanak-anakan nie pun tanpa segan silu ambik coco crunch tue..
menda free kn sape tak nk..
daa laa sedap plak tue..
huhuhuhu..

Mai tgk sama2 gelagat kitorg menikmati coco crunch yg enak tue..


Cmey sungguh cik ajja kita nie..
sedap tak ajja??


tgk muka farhana..
sdey je sbb coco crunch dia daa abis.. 
cepat je dia abis kn..
huhuhu...


Nie kak long kami...
Cmey kn..
tapi sorry daa ada yg punya..
huhuhu

daa abis makan kitorg pun g laa shopping brg2 umah..
huhuhu
kenyang oo makan coco crunch tue..
daa laa sedap..
free plak tue..
memang terbek la..

--------next--------

ok
cite seterus nye nia nk promote something nie...
pasal kawan nia...
dia agak bru dlm bidang photography nie..
daaa dekat setahun rse nye dia pakai dslr..
daa makin mahir nia rse..
klau nk dibanding kn dr dulu..
Alhamdulillah makin cantik pic ko ambik zell..

kat bawah nie ada laa beberapa pic yg dia ambik beberapa hari yg lepas..
Nia tak edit mana pun..
biasa2 je..
biasa nye zell yg edit..
n lagi cantik laa dia edit dr nia wat...




Perasan tak header Nia daa tukar..
Pic yg nia guna nk wat header tue zell laa jugak yg ambik..
Actually Nia tak perasan bler masa dia ambik pic nie..
candid gtue...
huhuhu..
Pic asal nye macam kat bawah nie..


tapi nia nie kn terlebih rajin..
g edit gambar tue jadi gnie sblum jd kn header..
huhuhu..

bru laa dramatic skit.
hihihihihi...
(dramatic laa sgt..)

klau ada budies nk ambik gambar y cantik2 untuk apa2 majlis..
untuk suke2 ke apa ke??
Budies semua bley contact kawan Nia nie..
Classmate semua pangil dia zell..
Tp ada jugak yg pangil dia harith...

for more information.. 
Buddies bley singgah blog dia..
kat situ ada lgi karya2 dia yg buddies bley tgk..

Buddies pun bley tgk gambar2 yg dia ambil kat fb dia...
lagi bnyak berbanding kat blog..
rse nye hampir tiap2 arie dia upload pic...

or buddies bley contact dia terus 
            016-613 6105      


Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA