♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Sabtu, Julai 23, 2011

bila dak pakk g pdk

Assalamualaikum..
Hey buddies..

Daa lama nk cte pasal pengalaman kitorg g pdk..
tak tak pernah nk menyempat..
Faham2 je laa..
time2 kritikal nie..
walaupun dah mula cty mid sem tp Nia tetap stay kat Tm nie..
nk siap kn asemen..
Bukan tak bley wat kat umah tapi takut tak terbuat je nanti..

Ok2
berbalik kepada topik asal kita..
actually Nia nk cite pasal pengalaman kitorg g pdk minggu lepas..
eh jap betul ke minggu lepas???
erm..
betul laa kot..
huhuhuhu..
Hari pun nia dah tak ingat sekarang..
kalut sgt tue laa..


 

Sabtu, Julai 16, 2011

Selamat Jalan Sahabatku..

Assalamualaikum..
Hey Buddies..

Lama NIa tak coret kn apa2 kat diari Nia nie kn..
Actually Nia bz sangat minggu nie..
Bz sangat sampai seminggu nie Nia langsung tak masuk kelas..
Mana tak nye.. 
dari arie isnin sampai rabu ada program dekat UIA (IIUM)..
Pastue arie khamis plak ada pulak lawatan ke PDK Trolak Selatan..
Memang minggu nie agak memenat kan..
Tapi Best..

Tapi kat sini Nia tak nk cite pasal ke UIA ngan ke Trolak selatan dulu..
Kita simpan dulu cite tue memandang kan pics Nia masa kat sana Nia tak dapat lagi..
Arie nie Nia nk bercerita pasal kawan Nia, Mastura Jantan..


Alhamdulillah 
kawan Nia yang sorang nie berpeluang untuk menjejakkan kaki ke rumah Allah...
Walaupun sekadar ibadah umrah..
setidak2 nya sahabat Nia berpeluang utk memijakkan kaki ke kota mekah...


Ermm.. Bila laa giliran Nia ek..
Insya-Allah satu hari nanti Nia pun nk jugak pergi sana..
Bawak Mak ngan Ayah..
Nia nk merasa sendiri macam mana rasa nye melihat dengan mata kepala sendiri rumah Allah, Kaabah..
Biasa nye dok dengara cite org je..
Kadang2 tue terdetik jugak hati nie nk merasa sendiri.. 


AHHH..
Sunyi laa umah kitorg bler jannu (MASTURA) nie tak de...
Sbb dia laa yang paling bising n kelakar sekali kat umah kitorg..
Jannu nie akan bertolak esok..
Arie ahad..


Semalam dia daa blik kampung daa..
Nk uruskan apa yang patut..
Ye laa nk brjalan jauh kn..



So kitorg pun semua g laa antar dia ke stesen keretapi..
Dia siap tukar nama stesen tue lagi..
dia kata klau airport org panggil airport so klau stesen keteapi jadi landport laa..
huhuhu..
Ada2 je laa idea dia nk wat org gelak.. 








To my jannu @ mastura jantan..
semoga ko selamat pergi dan balik..
Selamat beribadah sahabat ku..
& jgn lupa doakan kesejahteraan aku kat sana ok..
We will miss u Bebeh...
^_^

Rabu, Julai 06, 2011

My FB

Assalamualaikum..
Hey buddies..

Nia ske tgk wall FB nia skrg..
Penuh ngan pic Nia..
kiri..
kanan..
tengah..
Semua gambar Nia..
huhuhuhu...
Klau org tgk mesti org kte gler popular nye bdak nie.
Tak kisah laa org nk kte apa..
Yg penting Nia ske..
Macam Nia selalu ckap laa ngan buddies2 nia..
Ada aku kesahh..
atau..
Do i care..
(tp ckp dgn uka yg annoying gler sampai org benggang)

cam gnie laa rupa wall Nia skrg...


Cmey tak???
siap ada background music tau klau budies semua bukak wall Nia..

Berminat??
huhuhuhu..
Cre nk wat nye senang je.. 
1st buddies smua klik kat link bwh nie..

then klik kat Design Your Own Skin..
lepas tue dekorasi kan laa fb anda mengikut kreativiti anda.. 
letak laa seberapa bnyak pic yg anda mahu...
huhuhuhu..

then save laa..
klau u all 1st time gne application nie korg kena install application nie dulu..
tp jgn risau...
masa korang nk jd kn skin yg korg design td jd wall background,
akan keluar laa instruction macam mana nak install application nie..

Selamat mencuba semua...

Jumaat, Julai 01, 2011

Coco Crunch Free & Harith_Photography

Assalamualaikum..
Hey buddies..

Minggu yg agak memenat kn..
Tapi mengembira kan..

Contah nye arie tue blik dr kelas pn nurbieta kami ke pekan sebentar..
daa langkah kanan betul kitorg nie..
ada lori milo n coco crunch kat depan grand union..
diorg bg percuma coco crunch..
huhuhu..
kitorg yg berperangai keanak-anakan nie pun tanpa segan silu ambik coco crunch tue..
menda free kn sape tak nk..
daa laa sedap plak tue..
huhuhuhu..

Mai tgk sama2 gelagat kitorg menikmati coco crunch yg enak tue..


Cmey sungguh cik ajja kita nie..
sedap tak ajja??


tgk muka farhana..
sdey je sbb coco crunch dia daa abis.. 
cepat je dia abis kn..
huhuhu...


Nie kak long kami...
Cmey kn..
tapi sorry daa ada yg punya..
huhuhu

daa abis makan kitorg pun g laa shopping brg2 umah..
huhuhu
kenyang oo makan coco crunch tue..
daa laa sedap..
free plak tue..
memang terbek la..

--------next--------

ok
cite seterus nye nia nk promote something nie...
pasal kawan nia...
dia agak bru dlm bidang photography nie..
daaa dekat setahun rse nye dia pakai dslr..
daa makin mahir nia rse..
klau nk dibanding kn dr dulu..
Alhamdulillah makin cantik pic ko ambik zell..

kat bawah nie ada laa beberapa pic yg dia ambik beberapa hari yg lepas..
Nia tak edit mana pun..
biasa2 je..
biasa nye zell yg edit..
n lagi cantik laa dia edit dr nia wat...




Perasan tak header Nia daa tukar..
Pic yg nia guna nk wat header tue zell laa jugak yg ambik..
Actually Nia tak perasan bler masa dia ambik pic nie..
candid gtue...
huhuhu..
Pic asal nye macam kat bawah nie..


tapi nia nie kn terlebih rajin..
g edit gambar tue jadi gnie sblum jd kn header..
huhuhu..

bru laa dramatic skit.
hihihihihi...
(dramatic laa sgt..)

klau ada budies nk ambik gambar y cantik2 untuk apa2 majlis..
untuk suke2 ke apa ke??
Budies semua bley contact kawan Nia nie..
Classmate semua pangil dia zell..
Tp ada jugak yg pangil dia harith...

for more information.. 
Buddies bley singgah blog dia..
kat situ ada lgi karya2 dia yg buddies bley tgk..

Buddies pun bley tgk gambar2 yg dia ambil kat fb dia...
lagi bnyak berbanding kat blog..
rse nye hampir tiap2 arie dia upload pic...

or buddies bley contact dia terus 
            016-613 6105      


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA