♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Sabtu, Jun 25, 2011

Saya Rindu Kan Mereka..

Assalamualaikum..
Hey buddies...

Malam nie nie Nia rasa sunyi sgt..
kawan2 yg len daa lama tido...

Nia rindu sangat nk balik umah..
Teringin nk main ngan adik..
Ngan aqil..


Rindu ngan mak..
Daa dekat sebulan tak merasa masakan mak..
Teringin nye nk makan tom yam yang mak wat...
Mak akak balik nanti mak wat tom yam ye..
Akak teringin nk makan..
Masak sendiri lain rasa nye...
Lagi sedap klau mak yang masak...



Ayah akak rindu dgn ayah..
Ayah maaf kan akak ye..
Akak tau akak nie selalu sgt melawan cakap ayah..
Keras kepala sgt...
Mak kata nia ngan ayah sama je perangai nye..
Masing2 keras kepala..
Tak pandai nk mengalah...
Tp biasa nye Nia laa yg akan merajuk...
Tarik muka..
Dok dalam bilik sorg2...
tp merajuk tak lama pun..
Kejap je..
Pastue bek blik ngan ayah...
hihihi....
Ayah nia nie nampak je mcm garang..
Tp sebenar nye dia kelakar...
Klau dia wat lawak memang tak berenti kami adik beradik gelak..
Ayah..
Nia tau ayah sayang kat kami..
Walau pun ayah tak bg tau..
Nia tau ayah nie jenis org yg tak suka menzahirkan perasaan dgn kata2..
Tapi kami tetap tau dr perlakuan ayah kat kami adik beradik..
Ayah nia sayang kat ayah..

(nie je laa pic ayah yg nia ada sbb ayah tak suka bergambar)

Last but not least kat adik kesayangan hamba yg sorg lagi...

sekarang daa tak bley pangil adik daa..
akak kena panggil abg..
huhuhu..
abg akak tau abg budak bek..
tapi sama laa macam akak keras kepala..
tak pandai nk mengalah..
tapi abg nie jenis yg kronik agi..
akak rindu laa nk gaduh ngan adik..
sembang2 ngan adik..
dok bergosip sama2..
hihihi..
jgn tak tau kitorg adik beradik memang suka bergosip..
lg satu menda yg kitorg dok suka wat sama2 adalah tgk tv 24 jam sampai mak bising..
sbb daa pukul 3 pagi tv dok hidup lgi tak tutup dr siang td..
hihihi..

Mak, ayah, abg, adik..
akak rindu kat korg semua..
insya-allah minggu depan akak balik neh.. 
^_^
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA