♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Selasa, Jun 07, 2011

Perpisahan

assalamualaikum..
Hey buddies!!!

Yaa Allah rindu nye dgn blog nie..
Lama daa tak tulis apa kat sini..
Maklum laa cty kan..
Kat umah plak tak de tenet..
Kat Tm je laa Nia berpeluang nk guna tenet..
Nia daa sampai sabtu arie tue daa.. 
Tapi tenet bley pkai start arie ahad..
Daa lama nk tergerak nk mula menulis blik tapi tak de mood..
Macam2 masalah laa menimpa..
Masalah rumah laa..
Masalah itu laa..
Ini laa..

Kwn2 Nia kte Nia nie terlampau pk kan sangat tue yg jadi 
sampai tak dapat kawal perasaan nangis sorg2 kat koridor luar nie..
Huhuhuhuhu...
Lemah nye sye..
Dr dulu lagi daa kte jgn nangis tapi nak wat cam ne daa tak dapat kawal..
mengalir jugak air mata nie..

Thanks to Jun n Ain sudi dgr rintihan kwan korg yang daa tersisih jauh ke Tman Sri Indah nie..
Kat sini jugak nia nk mintak maaf kat Kak Izu ngan Mastura (Roomate Bru),
Tak pasal2 korg jd panic diam seribu bahasa bila Nia berlari ke koridor layan perasaan..
Huhuhuhuhu..

Klau Buddies rajin laa bce blog Nia mesti tau kn yg Nia daa tk dok KHAR lg daa..
n terpisah laa dengan atiey dong seng  n gang sengal yang lain..

Nia sekarang dok kt Taman Sri Indah..
Actually taman nie dekat je dengan kampus..
tp kena jalan kaki jauh sbb pintu masuk ke kampus yg dekat dengan taman nie tak bukak...
Ya Allah semalam 1st day mula lec memang nauzubillah penat gler...
Stress Nia di buat nye...
Daa laa jalan nk ke pintu satu lagi tue jauh n bahaya..
takut jadi apa je nanti kat kitorg...
xcdent ke apa ke kn..
Ya allah selamat kn laa kitorg , n lindungi laa kitorg dr sebarang malapetaka..



Dari hari sabtu lagi lagu kat bawah nie berkumandang dr lappy Nia, Mastura, n Kak Izu..
Sdey lagu nie...
lagu nie wat Nia rindu kat Ain, Inae n Jun...
Mungkin ada hikmah di sebalik perpisahan ini..
Korang Aku rindu gler kat korg..
Daa tak dapat hang out sama2..
Aku plak tak de transport nk ke KHAR selalu..
T_T



-Nia Sarang Hae Yo-
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA