♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Ahad, Jun 12, 2011

Hujung Minggu Bersama Buddies!!!

Assalamualaikum..
Hey Buddies...

Hujung minggu pertama di sem 3..
Bnyak perkara nk cte nie..
huhuhu..

7 hb bru2 ada lah bufday salah sorg buddies Nia..
Iaitu Cik Junaidah Nordin..
Happy Bufday Jun!!!
Daa tua daa buddies nia yg sorg nie...

Sebenar nye tak de laa tua mana..
sama je umur ngan Nia..
19 jugak..
huhuhuhu...

So Nia pun ngan buddies yang len pun plan laa nk wat surprise utk Jun..
Dia memang tak perasan yg kitorg nk celebrate bufday dia...
Dia ingat Nia stay KHAR hujung minggu sbb nk g pekan beli brg..
Padahal Inae, Ain, Rina ngan Nia daa plan nk wat bufday surprise utk Jun..

Masa kat KFC tue nasib bek laa Rina jenis pandai cover..
Dia laa yg tahan jun kat atas sementara Nia ngan Inae berlari g beli kek..
Ain dok order KFC..
Rina kata penat jugak laa nk yakin kan Jun ramai org kat bawah tue sbb tue kitorg lambat..
padahal kat depan kaunter KFC tue memang kosong..
Tak de org pun...
Nasib bek Jun percaya tak tue habis laa plan kami..

Bila misi berlari membeli kek n kfc berjaya kitorg pun nek laa atas...
siap2 keluar kn kek...
bawak kat meja fav kitorg kat KFC tnjung Malim nie...
Inae yg bawak kek..
Jun masa nampak kitorg muka dia punye laa tak bley bla..
Blur gler...
Nampak sgt dia nk sembur kitorg sbb lambat...
Tapi tak jadi sebab kitorg datang bawak kek...

Kat bawah nie ada laa beberapa pic yang kitorg sempat kecek kat KFC smalam..


Nie dia bufday gurl kita ngan Zarina...


Walau berjauhan tetap kekal bersama.. 
Satu jiwa Satu Hati...



Ain pun nk gak kecek pic ngan bufday gurl kita...


Pisau tue dok asyik tercacak je kat kek tue apa kes???


Nia pun nk jugak sekali sekala jd bufday gurl..
Yelah masa bufday Nia arie tue kn cty sem..
Tak de laa org nk wat surprise2 gnie...
huhuhuhuhu
Sdey laa pulak rse nye..
T_T



Nampak sgt laa masing2 tak sabar2 nk baham kek tue..
Padahal set KFC tue tak sentuh lagi..
Sabar wey!!!
Satu-satu wey..





Finally dapat gak kecek pic sorg ngan kek nie..
hihihihi..
gler kuasa btul laa Nia nie..
Org len nye bufday Nia plak yg lbey..
huhuhuhu..
Ter lbey Sudahhh!!!





Ain..
Sabar laa yunk!!!!

Last but not least..
Nia kat sini nk wish Happy bufday sekali lagi kat Jun..
Daa bnyak kali daa aku wish nie jun...
huhuhu..
HAPPY BUFDAY JUN!!!

Sorry laa aku tak dapat nk sedia kn hadiah untuk ko..
aku harap apa yg kitorg buat nie dapat laa happy ko...


sblum akhiri post kali nie..
Daa genap 4 bulan nia ngan Mat Pih..
Nia nk mintak maaf ngan Mat Pih.. 
Atas apa yg jd sjak akhir2 nie..
Mekasih sebab bersabar 
ngan perangai nia yg amat laa mengada2 nie...
Mat Pih u'r soo sour...
Luv U!!

-Nia Sarang Hae Yo-
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA