♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Sabtu, Jun 25, 2011

Dr Pagi ke Malam...

assalamualaikum...
hey buddies....

Sem nie memang berbeza ngan semester yang sebelum nye..
sem nie kebanyakan kelas nia abis pukul 7..
Kadang2 tue dr pagi sampai ke petang..
Arie isnin lepas..
tetiba ada kelas pagi..
dapat last minute notice dr lect..
mula2 lect kte tak de kelas..
Tapi tetiba pagi tue dapat mesej kata ada kelas..
waaaaaa...
malas nye nk g...

dgn segala kudrat ku hayun jugak laa kaki nie ke kelas..
start ngan kelas cik Norly..
Lect yg plg best sem nie..
Dia bg lecture satu jam pn tak boring langsung..
Cara dia cakap memang terbaik laa..
Nia tak rse ngantok langsung..
Lepas kelas dia patut nye ada kelas pukul 4..
ingat nk blik umah rehat2 laa dulu..
tetiba en afif dapat msj dr lect baru..
kata nye dia akan ganti kan en job utk kelas ptg tue..
Aik pelik nye.. 
lect mana plak yg nak ganti kn en job nie???

lect tue awal kn kelas pukul 2...
so dekat pukul 2 kitorg pun g laa kelas kat e-learning...
tunggu punya tunggu sampai laa jugak lect yg di nanti kn...

1st time nampak muka lect tue..
OMG..
betul ke apa aku nampak nie???
pandang jun.. tanye dia..

"Jun dia ke??? sama siot..."

Jun pun terdiam..
klau ada echaah sweet ngan inae chocolate..
tak tau apa reaksi diorg..
muka lect tue sebijik gler ngan sorg mamat nie..
(yg tak perlu disebut nama nye)
*_^

beza nye bentuk muka lect kitorg nie berisi skit n putih...
mamat yg nia kenal nie kurus skit...
n agak tak berapa nk cerah skit..
huhuhu..
dok bergosip ngan jun kat blkg...

"Jun abg dia ke?? nape sama je muka diorg?? tapi lect nie tak ckp alaala loghat utara pun.. nanti jgn lupa bgtau kat diorg, inae ngan ain.."

Kelas en hasanul tue kejap je..
sbb dia bru masuk kn..
dia pun tak tau lagi ri kursus kitorg nie..
kitorg pun confuse  apa jd ngan en job..
daa tak ngajar kitorg lg ke??
erm..
Nia pun tak paham laa..

abis kelas en hasanul tue kitorg pun gerak laa blik..
malam tue pulak ada kelas malam..
ooo..
penat nye..
tak suka kelas malam..
nasib bek laa Mastura abdullah ada kete..
tak tue jenuh jugak laa kitorg nk jalan kaki ke kampu malam2 buta tue..
Seram seyh..
Tapi sebelum balik umah tue sempat laa nk meng gedizzz snap pic..


Dari gambar ngan kak izu nie kn  Nia dapat nampak laa perkembangan badan Nia..
Tengok je laa kat bhgn muka.. daa tembam skit.
huhuhu
tak ske nye..


kat atas..
farhana n kak eni..
Kak eni yang paling senior kat umah kitorg..
tapi dia sama batch ngan kitorg...


Nie kat atas nie tak tau apa keje nye..
dok peluk tiang je keje nye..
Nie laa mastura abdullah..
umah kitorg ada dua org nama mastura..
so klau nk panggil diorg kena sebut nama ayah diorg sekali..
Mastura Abdullah...
MAstura Jantan..

Lepas kelas ganti malam tue kitorg ramai 8 org dalam satu kete g makan...
bayang kan laa 8 org dalam satu kete..
macam sardin daa..
huhuhu..
nasib bek mas bawak saga klau bawak kancil memang naya laa kitorg..

sbenar nye hajat kitorg g p'your malam tue nk celebrate bufday Syaza..
tapi tak sempat nk beli kek  sbb kedai kek daa tutup..
rse macam bersalah je tak bg apa2 kat ajja..
daa laa makan gtue je..
kek semua tak de..
tue laa kitorg..
Nia, Farhana n Mastura abdullah p lari sebentar g 7e cari kek..
Yg ada kek marble je laa..
tak pe laa asal kn ada..
 nk tau cite selanjut nye
>>KLIK SINI<<


Nie antara pic yg kitor ambik..
seksi gler mulut Nia..
hihihihi.. :-p




Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA