♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Sabtu, Jun 18, 2011

Daa Macam Kelas Seni & Kraf laa pulak..

assalamualaikum..
Hey Buddies!!!

Semalam kelas Pn Mashita Best..
Tue je yang mampu Nia bgtau..
Ternyata sangkaan kitorg yg kelas dia tue boring meleset sama sekali...
Best seyh kelas dia...
Enjoy gler..

Actually tue kelas Penjagaan bayi & knk2 berkualiti..
Tapi Nia daa rse macam kelas seni dan kraf awal knk2...
Sbb kitorg kena present cnth2 xtvt yg dapat membntu perkembangan fizikal knk2..
So mcm2 xtvt laa kitorg buat..
Group Nia wat permainan bola beracun dgn bermain doh..


Ada jugak group len yg wat nyanyian, action song, macam2 laa..
Enjoy gler semalam..
Xtvt cam gnie memang kitorg biasa buat dalm kelas..
Tp suasana dia berbeza..
Maybe sbb daa sem 3..
semua org daa tak malu2..


Satu benda yg nia perasan..
Sbgai student PAKK kita tak harus malu nk wat xtvt kanak2 
sbb nanti kita akan buat jugak bler xtvt nie nanti kat tadika bler jd cikgu nanti..
Insya-Allah...
Satu benda kena ingat klau nk mendekati kanak-kanak, 
kita kena faham dunia dia dengan merasai apa yg mereka rasa kan..


Apa cte hujung minggu nie??
Tak ke mana2 ke??
G KL ke..
Balik Kg ke..
Ke korang sama je macam Nia bermalas-malasan dekat umah...
huhuhuhu..

Tak pe laa..
dok umah pun best jugak apa..
Dapat jugak rehat2 kan badan dan minda..

WAAAAAA..
Boring gler...
Tak tau nk buat apa daa nie..
dr pagi sampai skrg..
On9 off9 fb je keje Nia..

Hujung minggu nie Nia tak ke mana2 pun..
Tak ke pekan macam minggu lepas..
Tak keluar pun jumpa Matpih yg baru sampai UPM serdang skrg..
Stay sana sbb ada MASUM kat USIM..
Mula2 Nia pelik jugak stay kat UPM tapi MASUM kat USIM...
Jauh jgak tue USIM ngan UPM..
huhuhuhu..

By the way.. 
To my beloved Mat Pih..
Hati2 kat sana tue..
Elok2..
Jgn nakal2 tau..
Miss U so much..
huhuhuhu..
^_^

SOOOO SSOOOOOUUURRR!!!
>_<

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA