♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Isnin, Jun 27, 2011

An Email From My Buddy..

Distance means so little when someone means so much.

We are the perfect couple, we're just not in the perfect situation.

Distance never separates two heart heart that realli care, for our memories span the miles and in seconds we are there. But whenever I start feeling sad, because I miss you, I remind myself how licky I am to have someone sospecial to miss.

True love doesn't mean being inseparable; it means being separated and nothing changes.

When you feel alone, just look at the spaces between your fingers, remember that in those spaces you can see my fingers locked with yours forever.

No great love ever came without great struggle.

I dont miss you and you alone - i miss you and me together.

I carry your heart with me (I carry it in my heart)

On a silent night when friends are few, I close my eyes and think of you. A silent night, a silent tear, a silent when wish that you were here... miss you every minute.


Sabtu, Jun 25, 2011

Dr Pagi ke Malam...

assalamualaikum...
hey buddies....

Sem nie memang berbeza ngan semester yang sebelum nye..
sem nie kebanyakan kelas nia abis pukul 7..
Kadang2 tue dr pagi sampai ke petang..
Arie isnin lepas..
tetiba ada kelas pagi..
dapat last minute notice dr lect..
mula2 lect kte tak de kelas..
Tapi tetiba pagi tue dapat mesej kata ada kelas..
waaaaaa...
malas nye nk g...

dgn segala kudrat ku hayun jugak laa kaki nie ke kelas..
start ngan kelas cik Norly..
Lect yg plg best sem nie..
Dia bg lecture satu jam pn tak boring langsung..
Cara dia cakap memang terbaik laa..
Nia tak rse ngantok langsung..
Lepas kelas dia patut nye ada kelas pukul 4..
ingat nk blik umah rehat2 laa dulu..
tetiba en afif dapat msj dr lect baru..
kata nye dia akan ganti kan en job utk kelas ptg tue..
Aik pelik nye.. 
lect mana plak yg nak ganti kn en job nie???

lect tue awal kn kelas pukul 2...
so dekat pukul 2 kitorg pun g laa kelas kat e-learning...
tunggu punya tunggu sampai laa jugak lect yg di nanti kn...

1st time nampak muka lect tue..
OMG..
betul ke apa aku nampak nie???
pandang jun.. tanye dia..

"Jun dia ke??? sama siot..."

Jun pun terdiam..
klau ada echaah sweet ngan inae chocolate..
tak tau apa reaksi diorg..
muka lect tue sebijik gler ngan sorg mamat nie..
(yg tak perlu disebut nama nye)
*_^

beza nye bentuk muka lect kitorg nie berisi skit n putih...
mamat yg nia kenal nie kurus skit...
n agak tak berapa nk cerah skit..
huhuhu..
dok bergosip ngan jun kat blkg...

"Jun abg dia ke?? nape sama je muka diorg?? tapi lect nie tak ckp alaala loghat utara pun.. nanti jgn lupa bgtau kat diorg, inae ngan ain.."

Kelas en hasanul tue kejap je..
sbb dia bru masuk kn..
dia pun tak tau lagi ri kursus kitorg nie..
kitorg pun confuse  apa jd ngan en job..
daa tak ngajar kitorg lg ke??
erm..
Nia pun tak paham laa..

abis kelas en hasanul tue kitorg pun gerak laa blik..
malam tue pulak ada kelas malam..
ooo..
penat nye..
tak suka kelas malam..
nasib bek laa Mastura abdullah ada kete..
tak tue jenuh jugak laa kitorg nk jalan kaki ke kampu malam2 buta tue..
Seram seyh..
Tapi sebelum balik umah tue sempat laa nk meng gedizzz snap pic..


Dari gambar ngan kak izu nie kn  Nia dapat nampak laa perkembangan badan Nia..
Tengok je laa kat bhgn muka.. daa tembam skit.
huhuhu
tak ske nye..


kat atas..
farhana n kak eni..
Kak eni yang paling senior kat umah kitorg..
tapi dia sama batch ngan kitorg...


Nie kat atas nie tak tau apa keje nye..
dok peluk tiang je keje nye..
Nie laa mastura abdullah..
umah kitorg ada dua org nama mastura..
so klau nk panggil diorg kena sebut nama ayah diorg sekali..
Mastura Abdullah...
MAstura Jantan..

Lepas kelas ganti malam tue kitorg ramai 8 org dalam satu kete g makan...
bayang kan laa 8 org dalam satu kete..
macam sardin daa..
huhuhu..
nasib bek mas bawak saga klau bawak kancil memang naya laa kitorg..

sbenar nye hajat kitorg g p'your malam tue nk celebrate bufday Syaza..
tapi tak sempat nk beli kek  sbb kedai kek daa tutup..
rse macam bersalah je tak bg apa2 kat ajja..
daa laa makan gtue je..
kek semua tak de..
tue laa kitorg..
Nia, Farhana n Mastura abdullah p lari sebentar g 7e cari kek..
Yg ada kek marble je laa..
tak pe laa asal kn ada..
 nk tau cite selanjut nye
>>KLIK SINI<<


Nie antara pic yg kitor ambik..
seksi gler mulut Nia..
hihihihi.. :-p




Saya Rindu Kan Mereka..

Assalamualaikum..
Hey buddies...

Malam nie nie Nia rasa sunyi sgt..
kawan2 yg len daa lama tido...

Nia rindu sangat nk balik umah..
Teringin nk main ngan adik..
Ngan aqil..


Rindu ngan mak..
Daa dekat sebulan tak merasa masakan mak..
Teringin nye nk makan tom yam yang mak wat...
Mak akak balik nanti mak wat tom yam ye..
Akak teringin nk makan..
Masak sendiri lain rasa nye...
Lagi sedap klau mak yang masak...



Ayah akak rindu dgn ayah..
Ayah maaf kan akak ye..
Akak tau akak nie selalu sgt melawan cakap ayah..
Keras kepala sgt...
Mak kata nia ngan ayah sama je perangai nye..
Masing2 keras kepala..
Tak pandai nk mengalah...
Tp biasa nye Nia laa yg akan merajuk...
Tarik muka..
Dok dalam bilik sorg2...
tp merajuk tak lama pun..
Kejap je..
Pastue bek blik ngan ayah...
hihihi....
Ayah nia nie nampak je mcm garang..
Tp sebenar nye dia kelakar...
Klau dia wat lawak memang tak berenti kami adik beradik gelak..
Ayah..
Nia tau ayah sayang kat kami..
Walau pun ayah tak bg tau..
Nia tau ayah nie jenis org yg tak suka menzahirkan perasaan dgn kata2..
Tapi kami tetap tau dr perlakuan ayah kat kami adik beradik..
Ayah nia sayang kat ayah..

(nie je laa pic ayah yg nia ada sbb ayah tak suka bergambar)

Last but not least kat adik kesayangan hamba yg sorg lagi...

sekarang daa tak bley pangil adik daa..
akak kena panggil abg..
huhuhu..
abg akak tau abg budak bek..
tapi sama laa macam akak keras kepala..
tak pandai nk mengalah..
tapi abg nie jenis yg kronik agi..
akak rindu laa nk gaduh ngan adik..
sembang2 ngan adik..
dok bergosip sama2..
hihihi..
jgn tak tau kitorg adik beradik memang suka bergosip..
lg satu menda yg kitorg dok suka wat sama2 adalah tgk tv 24 jam sampai mak bising..
sbb daa pukul 3 pagi tv dok hidup lgi tak tutup dr siang td..
hihihi..

Mak, ayah, abg, adik..
akak rindu kat korg semua..
insya-allah minggu depan akak balik neh.. 
^_^
Assalamualaikum..
Hey buddies..

Bila dok sorg2 nie nia tersa rindu sgt ngan dia..
ngan mat pih laa sape lg..
Tambah plak bru dengar lagu D'masiv..
Rindu setengah mati...

Bertambah2 laa touching nia jadi nye..
huhuhu..
daa hampir dua minggu tak jumpa dia...

klau buddies perasan daa bnyak kali nia post lagu nie kat blog..
huhuhu..
nie bley di kata kan antara lagu fav nia sebenar nye..
^_^

Sabtu, Jun 18, 2011

Daa Macam Kelas Seni & Kraf laa pulak..

assalamualaikum..
Hey Buddies!!!

Semalam kelas Pn Mashita Best..
Tue je yang mampu Nia bgtau..
Ternyata sangkaan kitorg yg kelas dia tue boring meleset sama sekali...
Best seyh kelas dia...
Enjoy gler..

Actually tue kelas Penjagaan bayi & knk2 berkualiti..
Tapi Nia daa rse macam kelas seni dan kraf awal knk2...
Sbb kitorg kena present cnth2 xtvt yg dapat membntu perkembangan fizikal knk2..
So mcm2 xtvt laa kitorg buat..
Group Nia wat permainan bola beracun dgn bermain doh..


Ada jugak group len yg wat nyanyian, action song, macam2 laa..
Enjoy gler semalam..
Xtvt cam gnie memang kitorg biasa buat dalm kelas..
Tp suasana dia berbeza..
Maybe sbb daa sem 3..
semua org daa tak malu2..


Satu benda yg nia perasan..
Sbgai student PAKK kita tak harus malu nk wat xtvt kanak2 
sbb nanti kita akan buat jugak bler xtvt nie nanti kat tadika bler jd cikgu nanti..
Insya-Allah...
Satu benda kena ingat klau nk mendekati kanak-kanak, 
kita kena faham dunia dia dengan merasai apa yg mereka rasa kan..


Apa cte hujung minggu nie??
Tak ke mana2 ke??
G KL ke..
Balik Kg ke..
Ke korang sama je macam Nia bermalas-malasan dekat umah...
huhuhuhu..

Tak pe laa..
dok umah pun best jugak apa..
Dapat jugak rehat2 kan badan dan minda..

WAAAAAA..
Boring gler...
Tak tau nk buat apa daa nie..
dr pagi sampai skrg..
On9 off9 fb je keje Nia..

Hujung minggu nie Nia tak ke mana2 pun..
Tak ke pekan macam minggu lepas..
Tak keluar pun jumpa Matpih yg baru sampai UPM serdang skrg..
Stay sana sbb ada MASUM kat USIM..
Mula2 Nia pelik jugak stay kat UPM tapi MASUM kat USIM...
Jauh jgak tue USIM ngan UPM..
huhuhuhu..

By the way.. 
To my beloved Mat Pih..
Hati2 kat sana tue..
Elok2..
Jgn nakal2 tau..
Miss U so much..
huhuhuhu..
^_^

SOOOO SSOOOOOUUURRR!!!
>_<

Jumaat, Jun 17, 2011

~klik kat sini~klik kat sini~

Assalamualaikum...
Hey Buddies..

Perasan tak apa2 yg len ngan blog Nia Sarang Hae Yo nie??
huhuhu..
Mesti laa perasan kan..
ok.. Nia daa tukar background..
Tukar kepada yg lebih ceria sikit..
Sblm nie kan agak suram skit kan dengan warna hitam, putih, kelabu kan..
Betul tak...

Header pun Nia daa tukar..
Hope buddies semua ske laa ek..
Comel tak pic tue..
Tue pic masa nia ngan kawan2 ronda2 taman sri indah nie..
nampak playground singgah laa kejap kn..
men buaian, jongkang jongket..
daa macam budak2 daa rse nye...

Ok klau buddies semua nk komen or nk tinggal kn jejak korg..
klik je kat gambar sebelah kanan tue..
pic anime yg tulis jerit sini..
then akan kluar laa shoutbox kat situ...

Then klau Buddies nk tau FB ngan Twitter Nia 
Just klik kat icon FB and Twitter kat sebelah kiri tue....

Nia harap buddies smua suka laa ek dekorasi baru blog Nia nie...
Nia bru je blajar wat semua nie..
Thanks to Atiey sbb share ngan Nia blog Cik Lyssa...
blog dia memang sedia kan tutorial cre2 nk dekorasi kn blog anda...
Bnyak menda yg dia ajar..
Klau ada buddies yg berminat just klik kat sini..


ok habis cte pasal blog..
Nia nk cte pasal len plak..
utk makluman semua, Nia ada join satu contest nie..
Nama contest nie 
ANDA DAN SHAWL CONTEST
saje2 je sebenar nye...
nanti kawan like laa pic Nia kat situ ek..
Mana laa tau kn bley menang..
hihihihi...
Cara dia agak leceh sikit..
 cara nk like pic tue gnie..

1st like page Raudhah Shawl Store...
klik sini...

then akan kluar page cam nie..


2nd like my pic
klik sini


then ikut cre yg Nia tunjuk dalam pic nie ok..


Like laa bnyak2 ek..
huhuhu..
Kepada yg dah like tue mekasih semua...

Khamis, Jun 16, 2011

Sarang Hae Yo

Assalamualaikum..
Hey Buddies..


Cinta akan datang kemudian,
betul ke??
ada yg kata andai kata pada mula nye kita telah menyukai seseorang,
kemudian nya kita akan mula menyayangi nya..
setelah kita menyayangi nya insya-Allah cinta yang ikhlas akan lahir dari lubuk hati kita yang paling dalam..

Apa bila rasa cinta itu hadir.. 
Lafaz kan lah..
Jangan di pendam begitu sahaja...
Andai di pendam begitu sahaja,
mungkin dia akan berlalu seperti angin....


Hargai apa yang anda rasa kan..
Hargai apa yang anda miliki..
Bukan harta duniawi yang perlu anda berikan..
Tapi 
ingatan, perhatian dan kasih sayang yang tulus ikhlas..



-Nia Sarang Hae Yo-






Selasa, Jun 14, 2011

Saya Tak Sihat laa!!!

Assalamualaikum...
Hey Buddies!!

Daa berapa arie tak update blog..
Semalam ingat nk update tapi daa telan ubat terus tido..
Tak larat sangat2 nk bgn..
Lena sgt Nia tido semalam...
Org call pun Nia tak dgr..
Tue laa dia penangan ubat batuk...
Ngantuk je lebih tapi batuk nye baik tak jugak..
huhuhuhu..

Sakit je rasa tekak nie bangun tido tadi..
Bler nak berenti nie..
Daa berapa arie daa nie..
Tak larat daa nie..
penat rse nye asyik batuk2 je..

Bukan Nia sorg je yg menerima nasib begini..
Kak Izu (roomate ku) pun menerima nasib yg sama..

Semalam kitorg pun sama2 laa pakat2 g pusat kesihatan UPSI...
Nasib bek tak bnyak ubat yg dia bg..
Daa laa Nia nie tak suka makan ubat.
huhuhuhu..

Dktr bg ubat batuk, ubat demam, n antibiotik...


Yg nie bekas ubat yg diorg bg..
macam bukan ubat yg ada kat dalam tue kn..
Mas kata daa macam ada french fried je kat dalam tue...
huhuhu..


-Nia Sarang Hae Yo-

Ahad, Jun 12, 2011

Hujung Minggu Bersama Buddies!!!

Assalamualaikum..
Hey Buddies...

Hujung minggu pertama di sem 3..
Bnyak perkara nk cte nie..
huhuhu..

7 hb bru2 ada lah bufday salah sorg buddies Nia..
Iaitu Cik Junaidah Nordin..
Happy Bufday Jun!!!
Daa tua daa buddies nia yg sorg nie...

Sebenar nye tak de laa tua mana..
sama je umur ngan Nia..
19 jugak..
huhuhuhu...

So Nia pun ngan buddies yang len pun plan laa nk wat surprise utk Jun..
Dia memang tak perasan yg kitorg nk celebrate bufday dia...
Dia ingat Nia stay KHAR hujung minggu sbb nk g pekan beli brg..
Padahal Inae, Ain, Rina ngan Nia daa plan nk wat bufday surprise utk Jun..

Masa kat KFC tue nasib bek laa Rina jenis pandai cover..
Dia laa yg tahan jun kat atas sementara Nia ngan Inae berlari g beli kek..
Ain dok order KFC..
Rina kata penat jugak laa nk yakin kan Jun ramai org kat bawah tue sbb tue kitorg lambat..
padahal kat depan kaunter KFC tue memang kosong..
Tak de org pun...
Nasib bek Jun percaya tak tue habis laa plan kami..

Bila misi berlari membeli kek n kfc berjaya kitorg pun nek laa atas...
siap2 keluar kn kek...
bawak kat meja fav kitorg kat KFC tnjung Malim nie...
Inae yg bawak kek..
Jun masa nampak kitorg muka dia punye laa tak bley bla..
Blur gler...
Nampak sgt dia nk sembur kitorg sbb lambat...
Tapi tak jadi sebab kitorg datang bawak kek...

Kat bawah nie ada laa beberapa pic yang kitorg sempat kecek kat KFC smalam..


Nie dia bufday gurl kita ngan Zarina...


Walau berjauhan tetap kekal bersama.. 
Satu jiwa Satu Hati...



Ain pun nk gak kecek pic ngan bufday gurl kita...


Pisau tue dok asyik tercacak je kat kek tue apa kes???


Nia pun nk jugak sekali sekala jd bufday gurl..
Yelah masa bufday Nia arie tue kn cty sem..
Tak de laa org nk wat surprise2 gnie...
huhuhuhuhu
Sdey laa pulak rse nye..
T_T



Nampak sgt laa masing2 tak sabar2 nk baham kek tue..
Padahal set KFC tue tak sentuh lagi..
Sabar wey!!!
Satu-satu wey..





Finally dapat gak kecek pic sorg ngan kek nie..
hihihihi..
gler kuasa btul laa Nia nie..
Org len nye bufday Nia plak yg lbey..
huhuhuhu..
Ter lbey Sudahhh!!!





Ain..
Sabar laa yunk!!!!

Last but not least..
Nia kat sini nk wish Happy bufday sekali lagi kat Jun..
Daa bnyak kali daa aku wish nie jun...
huhuhu..
HAPPY BUFDAY JUN!!!

Sorry laa aku tak dapat nk sedia kn hadiah untuk ko..
aku harap apa yg kitorg buat nie dapat laa happy ko...


sblum akhiri post kali nie..
Daa genap 4 bulan nia ngan Mat Pih..
Nia nk mintak maaf ngan Mat Pih.. 
Atas apa yg jd sjak akhir2 nie..
Mekasih sebab bersabar 
ngan perangai nia yg amat laa mengada2 nie...
Mat Pih u'r soo sour...
Luv U!!

-Nia Sarang Hae Yo-

Rabu, Jun 08, 2011

Nukilan Hidup ku Hari ini...

Assalamualaikum..
Hey Buddies..

Apa cite arie nie ek???
huhuhu..

Arie nie kelas Nia pg je..
Tapi lecture tak masuk pun..
Lepas dekat sejam tunggu lecture yg tak kunjung tiba pun kitorg pun blik laa..
Geram pun ada jugak..
Daa laa jalan jauh lecture pulak tak masuk..

Erm..
Kebanyakan classmate Nia nie ramai yg suka bergambar..
So tak heran laa klau kat audi td satu group dok pose suka2 kat kelas..
Kitorg pun tak terkecuali laa..
Tp gambar yg ada Nia satu je laa...
Nia dok sibuk tgk Abg Afif wat magik kat blakang..
Pening kepala pk macam mana dibuat kad gambar lilin yang tak menyala tetiba menyala bila digosok..
Sampai kesudah Nia tak tau macam mana..
Abg Afif plak tak nk bgtau..
Kedekut ilmu betul laa...


Nie laa gambar yg Nia sempat interframe..
huhuhuhuhu..

Belah petang plak tak de kelas..
Memandang kn daa terlampau bosan dok umah..
daa puas layan Fb...
Nia, kak Izu ngan Farhana pun berpakat laa nk g ronda2 taman nie..
Taman Sri Indah nie laa..
Nia nek basikal Mas,
diorg plak jalan kaki..
Nia ajak nek basikal diorg tak nk..
Sambil2 ronda2 tue sebenar nye kitorg nk tgk jalan2 short cut laa klau2 ada...
Daa tue singgah laa kat playground..

Memang kelakar..
Daa macam budak2 laa plak rse nye...
Nek buaian..
men jongkang-jongket..
tak ubah macam kanak2 ribena..
huhuhu..
segan plak Nia...




-Nia Sarang Hae Yo-


Jangan Menyerah!!!

Assalamualaikum..
Hey Buddies!!!

Lagu yang penuh motivasi dr D'Masiv..
Jangan Menyerah!!
Nia ske group nie..
lagu2 diorg best2 belaka..
tak caya try sendiri drg kat YouTube..
huhuhu..


Syukuri apa yang ada..
Hidup adalah anugerah..
Tetap jalani hidup ini..
Melakukan yang terbaik..

-Nia Sarang Hae Yo-

Hari Ke 2 kuliah di Sem 3..

Assalamualaikum..
Hey Buddies..

Hari nie daa masuk hari ke dua di Sem 3..
Hari yang cukup memenat kn..
Walaupun kelas hanya 1 jam stgh..
Tapi perjalanan ke DKA ( Dewan Kuliah A) memang terasa amat jauh..
Kelas mula petang pukul 5..
4 lbey kitorg daa bergerak daa ke kampus...

Sampai ke kampus memang agak rse janggal 
sbb kampus lengang gler..
Macam tak de org....
Smua sbb dak degree tak de..
Diorg masuk bulan 9 nanti...

So disebabkan kampus lengang kitorg pun apa lagi..
tanpa segan silu bergambar laa..
3 org pun jadi jugak..
Mastura dia bwak basikal so berganti2 laa posing ngan basikal tue sampai ke pintu timur..
huhuhuhu..

daa lama tak nek basikal..
rse nye last Nia nek basikal masa sekolah menengah dulu kot..
lama tue..
kekok skit laa...

kat bawah nia ada laa gambar2 yg kitorg ambik td..
huhuhuhu..


Mekasih laa kat mas sanggup menumpangkan Nia yang amat laa berat nie..


Peace No War...
huhuhu..


cbe laa tgk apa rupa dak u bawak basikal..
rse macam nk gelak je..
rse macam mengimbau kenangan mas sekolah rendah dulu..
masa bwak basikal g sklh rendah ngan sklh mengaji..
hihihihihi 
comey nye..
>_<


Ala ala model kn..
huhuhuhu..
kitorg selalu cakap kat mas yg maybe dia nie salah ambik coz..
patut nye dia ambik coz seni persembahan ke, modelling ke..
sbb dia nie memang sesuai gtue..
sesuai jd model, pelakon, n maybe penyanyi..
huhuhuhu


Mereka laa roomate sye dr sem nie hingga laa sem 5 nanti..
Mastura Jantan dan Izu Akma Shaharom
Insya-Allah..

-Nia Sarang Hae Yo-

Selasa, Jun 07, 2011

Perpisahan

assalamualaikum..
Hey buddies!!!

Yaa Allah rindu nye dgn blog nie..
Lama daa tak tulis apa kat sini..
Maklum laa cty kan..
Kat umah plak tak de tenet..
Kat Tm je laa Nia berpeluang nk guna tenet..
Nia daa sampai sabtu arie tue daa.. 
Tapi tenet bley pkai start arie ahad..
Daa lama nk tergerak nk mula menulis blik tapi tak de mood..
Macam2 masalah laa menimpa..
Masalah rumah laa..
Masalah itu laa..
Ini laa..

Kwn2 Nia kte Nia nie terlampau pk kan sangat tue yg jadi 
sampai tak dapat kawal perasaan nangis sorg2 kat koridor luar nie..
Huhuhuhuhu...
Lemah nye sye..
Dr dulu lagi daa kte jgn nangis tapi nak wat cam ne daa tak dapat kawal..
mengalir jugak air mata nie..

Thanks to Jun n Ain sudi dgr rintihan kwan korg yang daa tersisih jauh ke Tman Sri Indah nie..
Kat sini jugak nia nk mintak maaf kat Kak Izu ngan Mastura (Roomate Bru),
Tak pasal2 korg jd panic diam seribu bahasa bila Nia berlari ke koridor layan perasaan..
Huhuhuhuhu..

Klau Buddies rajin laa bce blog Nia mesti tau kn yg Nia daa tk dok KHAR lg daa..
n terpisah laa dengan atiey dong seng  n gang sengal yang lain..

Nia sekarang dok kt Taman Sri Indah..
Actually taman nie dekat je dengan kampus..
tp kena jalan kaki jauh sbb pintu masuk ke kampus yg dekat dengan taman nie tak bukak...
Ya Allah semalam 1st day mula lec memang nauzubillah penat gler...
Stress Nia di buat nye...
Daa laa jalan nk ke pintu satu lagi tue jauh n bahaya..
takut jadi apa je nanti kat kitorg...
xcdent ke apa ke kn..
Ya allah selamat kn laa kitorg , n lindungi laa kitorg dr sebarang malapetaka..



Dari hari sabtu lagi lagu kat bawah nie berkumandang dr lappy Nia, Mastura, n Kak Izu..
Sdey lagu nie...
lagu nie wat Nia rindu kat Ain, Inae n Jun...
Mungkin ada hikmah di sebalik perpisahan ini..
Korang Aku rindu gler kat korg..
Daa tak dapat hang out sama2..
Aku plak tak de transport nk ke KHAR selalu..
T_T



-Nia Sarang Hae Yo-
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA