♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Jumaat, April 01, 2011

Dentist-To-Be...

assalamualaikum..
Hey buddies..

Mesti ramai yg tertanye sape dentist-to-be nie..
sbnar nye.. 
kwn Nia sjak tadika lagi..
Caya tak??
huhuhu..

Btul nie..
Nia kenal dia sejak dr tadika lagi..
Kitorg g tadika yg sama..
TAKIS kat Bt 18..
Daa tue kitorg g sklh rendah yg sama Sek. Keb. Sungai Lui...

Dia nie merupakan top student masa kat sklh dulu..
bkn takat kat sek je..
dari tadika lg daa jd top student..
So tak heran laa dia skrg dapat further studies kat Tanta, Mesir..

Bru2 nie kn Mesir bergolak skit kn..
So kwn Nia nie pun kenalaa terbang kembali ke tanah air...
Sempat laa nia jumpa ngan dia..
Walaupun kejap je..
Tak pe asalkan dapat jumpa..
Sbb kata nye nk tunggu dia blk Malaysia lg entah tahun bler entah..



So Alhamdulliah..
Masih tiada yg berubah..
Still gler2 macam dulu..
Walaupun daa bertudung labuh..


Actually word gler2 tue mcm tak sesuai laa...
ok..
ok..
ok..
kita tukar laa..
Gler2 ke ceria...

Hehehehe.. 
sorry laa pics nie tak brape nk cmey...
pakai phone murah je..
so gambar pun tak brape nk cantik laa...

Apa2 pun nia harap 
sahabat ku 
Nabila
a.k.a.
Metot 
a.k.a. 
Dentist-to-be,
smoga sukses selalu...
n lg satu nanti bler daa jd dentist bley laa bg discount bler aku wat rawatan ek..
huhuhuhu..

-Nia Sarang Hae Yo-

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA