♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Khamis, Januari 13, 2011

KHAR To Taman Bernam To E-Learning

cacatan harian : 11 Jan 2011 (selasa)
Assalamualaikum..
Hey Buddies..
Perjalanan kelas hari nie melibatkan 3 tempat berbeza..

Kelas Nia hari nie mula pukul 10,
Tapi Nia kena pergi awal..
Kelas pertama
KAQ 1023 Falsafah, Pendekatan & Kandungan PERMATA
Dijalankan kat Taman Bernam,
Jauh jugak laa dari KHAR..

Dari KHAR Nia kena ke kampus dulu utk naik bas ke Taman Bernam..
Sebenar nye kelas kat Taman Bernam tue adalah rumah kedai dua tingkat yg dijadikan kelas sementara menunggu kampus baru UPSI kat Proton City siap...

Entah bila laa kampus baru tue nk siap??
Entah sempat entah tidak merasa dok kat kampus baru..
Harap2x sempat laa...
Teringin gak nk merasa dok kampus besar camtue..



Berbalik kepada topik hari nie..
Pukul 1 Nia abis kelas di Taman Bernam..
Pastue ada kelas kat kampus plak..
Kat bangunan E-Learning 10..
Kelas cik Aishah..
KAQ 1033 Persekitaran Pembelajaran y Responsif utk Bayi & Knk2..
So utk ke kampus kena laa tunggu bas lagi..
Sungguh malang nasib Nia,
Sebab sampai je kat depan pintu bas pak cik bas tue pun tutup pintu n gerak..
Erm.. Sedih nye ditinggalkan begitu...



Sementara menunggu bas seterus nye apa lg..
Bergambar laa jawab nye..



Thanks laa Afif sebab sudi pertaruh kan nyawa anda utk ambik gambar kami kat tepi jalan nie..
Kitorg ambik gambar betul
kat
tepi jalan raya yg sibuk ngan
Lori..
Kereta..
n
Yg paling penting apa menda menatang Nia tak tau laa..
Tapi menatang tue angkot sampai 6 bijik Proton Persona yg masih berkilat dari kilang Proton..
Fuhh.. Gerun juga bila menatang tue laa kat depan..
Takut2x menatang tue terbabas..
Then terpelanting laa Persona tue kat kitorg..
Tak ke mati katak nama nye..

Sampai ke Bangunan E-Learning...
Kami terpegun dengan susun atur baru bangunan nie..
Walaupun dah tiga empat kali jugak laa kitorg masuk E-learning..
Tak de sorg pun antara kami yg perasan ngan perubahan yg berlaku..



Dah macam kafe laa pulak Nia tgk Ruang legar E-learning nie..
Sebelum nie tak silap Nia guna meja empat segi tue je..
Sekarang..
Erm boleh kata stylo laa jugak...
Ada kemajuan ye nampak nye bangunan kuliah nie..



Cuma satu benda je yg masih tak berubah pasal bilik kuliah kat e-learning nie..
Komputer dia masih memegang tittle penternak virus terbaik di TM..
Bila laa nk ubah nie..

-Nia Sarang Hae Yo-
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA