♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Selasa, Januari 04, 2011

KENANGAN UMAH 1-3-3

assalamualaikum....


Fuhhh!!! Penat gler...
Tue la ayat pertama bler daa siap kemas bilik..
Mana tak nye barang dari blok 1 nak di pindahkan ke blok 3...
Penat kot...
Nasib baik kat KHAR tercinta nie ada lif tak tue mau patah gak laa tangan nie angkat barang...


Kadang2x tue terpikir jugak macam mana laa dak2x KUO angkat barang diorang...
Kena plak yg dok tinggat atas sekali...
Naya jugak dibuatnye...
Sebab tue laa nia rasa dak2x kat KHAR nie patut berbangga n bersyukur sangat sebab dapat dok kat KHAR nie...


Lagi satu Nia rasa beruntung sangat satu bilik ngan Ati lagi...
Pastue satu rumah plak ngan jun...
Just kak Wanie je yang tercampak jauh di blok 1... Tak laa tercampak sangat...
Pindah ke tinggat atas je..
Kitorg bertiga nie yang tercampak dari blok 1 ke blok 3...



Nia rindu sangat ngan kak Zizah...
Tue laa dah terbiasa bila lalu depan bilik dia, dia ada ke tak de ke...
Nia suka sangat jerit nama Kak ZIIIZZAAAAAHH!!!
Sekarang apa pun tak de...
Dia pun sama cam kak Wanie... Blok 1 jugak...
Daa tak de daa laa tempat Nia mengadu lagi...
KAK ZIIIZZAAAAH!!!
I MISS U!!



Apa2x pun kenangan ngan housemate 1-3-3 tetap dalam ingatan...
Memang sweet sangat ngan korang...
Kak Zizzah yg Keding....
Kak Nadia yg Giler2x..
Kak Ina yang suka tepuk blkg org..
Kak Liza yg pandai masak...
Nia bersyukur sangat dapat housemate macam korang...
Sbb korang wat Nia rasa cepat sesuai kan diri ngan kehidupan sebagai student yg jauh dari keluarga..
Yelah sebelum nie mana pernah dok asing2x ngan family..




Thanks korang...

-Nia Sarang Hae Yo-
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA