♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Khamis, Januari 13, 2011

Keje Gler Buddies n Gelagat Buddies d'Kelas

cacatan harian : 12 Jan 2011

Assalamualaikum...
Hey Buddies..

Hari nie Nia nk kongsi ngan reader semua pasal kerja gler yg kitorg wat arie nie...
Sebelumtue kena laa cite macam ne idea gler tue blh timbul..

Sebelum kelas Dr kitorg makan dulu
sebab kelas dia abis pukul 1 then pukul 2 plak ada kelas en Fadzil..
Takut tak sempat nk solat Zohor tue yg kitorg makan dulu..


Port kitorg daa cantik daa..
Kat taman antara bngunan Fakulti Bahasa ngan bgnan JHEPA..
Tapi sayang tak de tempat basuh tangan laa pulak..

So kitorg ambik kata sepakat basuh tangan kat E-learning laa...
Sbb takut tak sempat Dr daa masuk kelas plak nanti..
Dr nie org yg tegas skit klau bab2x waktu nie..
Klau lambat masuk kelas dia baik jgn masuk terus..
Nanti dia bising plak..

Sampai je kat E-Learning..
Daa letak beg kat kelas n confirm Dr tak masuk lagi...
Kami pun g laa keluar nk bsh tgn..
Memandangkan kitorg nie malas nk carie tandas perempuan yg tak tau kat mana letak nye kitorg pun timbul laa idea gler..

Basuh tgn kat tandas LELAKI!!!



Sebenarnye masa diorg dok depan toilet lelaki nie..
Ada ramai dak lelaki dalam toilet..


Punya laa lama diorg dalam toilet tue..
Lama jugak laa dak2x dua org nie cover2x pandang tempat lain kat depan toilet nie..

Tetiba ada sorg dak lelaki terperasan kitorg kat depan toilet lelaki tue..
Sebelum dia tegur kitorg...
Cepat2x laa kitorg lari...
Takut jugak..
Silap2x kena bawak ke JHEPA, tak pasal2x kena gantung UPSI plak..
Daa laa kena gantung..
Malu pun dapat tue..
Fuhh tak nk laa Nia...

Alaa alaa pelari pecut pencen kitorg lari macam lipas kudung..
Dah laa ramai org kat depan ruang legar kat lif tue..
Segan nye..
Nie semua Inae Chocolate ngan Echaah Sweet punya pasal laa nie..

Daa lama sikit n yakin dak lelaki tadi dah blaa kitorg pun p laa masuk tandas tue..



Nasib baik tak de sapa perasan kitorg masuk toilet tue..
Klau tak malu gak...

Alhamdulillah kelas Dr berakhir dengan jaya nye..
Walaupun pada awalnya panas gak telinga nie dgr kata2 pedas Dr...
Tapi salah kitorg jugak sebab tak sediakan komputer utk dia nk wat kuliah..

Ok Buddies yg satu kelas ngan Nia minggu depan kita jgn wat gtue lagi ye..

Dalam kls En Fadzil lain plak cerita nye..
Macam2x gelagat Buddies Nia nie..
Mula2x kelas dia ok..
Pastue lain macam je Nia tgk semua org..


Gambar nie di "kecek" sebelum En Fadzil masuk..
Perasan tak apa2 yg lain pasal Nia??
Cuba teka apa??



Tgk laa dak Echaah Sweet nie lepas 1 jam 30 minit kelas en Fadzil bermula..
Dia tak tau Nia ngan Inae Chocolate ambik gambar dia..
Tue yg dia tak cover2x tido..
Klau tak tue mana laa nk ambik gambar gnie..
Echaah Sweet nie tido pun ada styly gtue..


Inae Chocolate nie plak wat2x salin nota..
Padahal tak de apa2x nota pun nak diambik dr apa yg En Fadzil cakap...
Koya laa na wey...


Jun nie yg tekun..
Dari mula En. Fadzil tue cakap sampai laa ke akhir nye..
Macam mana laa dia blh tahan dgr pasal sejarah segala nie 2 jam lama nye tanpa cuit2x kitorg..
Inae Chocolate ngan Nia memang tak tahan..
Tak sampai sejam dah mula wat lawak bodoh kat belakang...
Echaah Sweet lagi syok..
Lentok terus..

Sorry En Fadzil..

-Nia Sarang Hae Yo-

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA