♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Selasa, Januari 18, 2011

KARIB!!


Assalamualaikum..
Hey Buddies..

Cukup lama rasa nye Nia tak menyampaikan wadah di laman nie...
Bukan apa sibuk skit..
Assignment daa mula melambak..
Kepala daa mula pening..
Idea menulis pun daa tak de..

Bler gambar daa ada..
Cite daa ada..
Kemalasan plak melanda..
Kekosongan idea menggarang plak melanda..

Apa pun kali nie Nia nk kongsi ngan pengalaman nie sepanjang KARIB kat KHAR..
Macam2x xtvt ada..
Tapi yg Nia sempat join satu je laa..
Merentas desa..
Dari KHAR ke jambatan nk masuk lebuh raya Utara selatan pastue pusing balik..

Jauh gaktue..
Basah gak laa bju nie dek kerana peluh..
Tak pernah lagi wat keje gler cam g nie..
Kat seklah dulu je biasa buat..
Tue pun dok jalan lenggang je laa..
Tak larat nk wat sungguh2x cam arie tue..

Sebelum mula merentas tanjung malim..
kita bergambar dulu ye dee..

"Kecek"


"kecek"


"kecek"


"Kecek"

Walaupun main2 je merentas desa nie bg kami tapi bukan bagi Kak fiza..
Dia memang semangat gler..
Tak terkejar Nia dibuatnye..

Hihihihi..

Tak pe laa..
Apa pun Nia hormat prinsip Kak Fiza..
Smuanye untuk org yg dia syg kan..


Itu laa satu2 xtvt yg Nia join masa KARIB..
Erm.. Teruk betul laa..

Sebenarnya time Karib nie dijalankan..
Nia dapat satu pengalaman baru
yang
mengajar Nia untuk lebih menghargai
jasa mak ayah Nia
yang membanting tulang carie duit utk sara Nia..

Mula2x saja2x je..
Nak isi masa lapang..
Sebab daa bosan sangat,
asyik tido je kat umah tue yg turun..
Keje ngan Abg Awei
(nama samaran semata-mata)


Cuba tgk muka abg nie sebijik macam awei kn..
Tue belum dgr dia nyanyi lagi..
hihihi..

Tapi memang abg Awei nie bakal jadi penyanyi..
Kalau tak caya blh try dgr lagu2x dia kat
Sedap suara dia...
Try laa dgr dia..


Sebenar nya Nia jaga gerai nie bukan sorg..
Ngan Suzie, n kak Yaya sekali..

Macam2x ada kat sini..
Tapi yg paling laku sekali asam laa..
Nia jaga gerai nie 2, 3 hari Nia daa blh kenal asam2x daa..
Sebut je nk asam yang macam mana Nia blh syorkan utk anda..
Insya-Allah..

Memang syok jaga gerai nie..
Riuh je..

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA