♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Jumaat, Januari 07, 2011

Ceritera Buddies di Library...


Assalamualaikum..
(sekali lagi, biar afdhal.. hehehehe...)

Dari kat umah pagi tadi lagi Nia rasa nk p library..
Nak cari idea untuk projek bahan bantu mengajar..
Nie assignment subjek
Perkembangan Kanak-kanak dari Perspektif Pendidikan..

Jadi apa lagi...
Memandang kan lecture tak de..
Kitorg pun gerak p library..
Kena cepat2x gak tue..
Sebab pukul 11 ada kelas kat Taman Bernam plak..

Mula2x Buddies yg lain tak nk pinjam buku apa2x pun..
Sebab masing2x malas nk carie..
Tau2x je laa library TUNKU BAINUN kat UPSI nie bukan nye kecik macam library kat sekolah dulu..
Berkali-kali ganda lebih besar sampai kan rasa nya Nia mungkin boleh sesat kat dalam library tue...


g nie laa gaya dak2x UPSI carie buku kat library..
Kadang2x tue ada yg wat rak tue dia punya..
Abis dia conquer satu baris rak tue..
(p/s: Gmbr nie bukan dr Nia, nie Nia jumpa guna Google Images)

Nie plak antara meja study yg UPSI sediakan..
Yg Special* nye meja nie ada lampu meja..
Nampak tak menda warna hijau kat atas meja tue..
Tue laa dia lampu meja nya...

Yang nie plak view library TUNKU BAINUN nie dari aras 3...

Berbalik pada cite mencarie buku tadi...
Last2x..
Nia jugak orang terakhir yg dapat buku...


Pelik Nia..
"Siapa yg nak pinjam buku nie aku ke korang??"

Inae Chocolate lagi pelik projek yg kena buat,
ABM untuk bantu perkembangan kanak-kanak..
Lain plak buku yang dia pinjam..
Nak tau buku apa dia pinjam??
BUKU SPICES ART..

Macam2x kerenah Buddies Nia nie...
Erm kadang-kadang tue boleh sakit perut sebab ciritera diorg nie...
Tue laa yg Nia sayang ngan diorg..
Bak kata Echaah Sweet,
"Senyum Selalu"

p/s: kesian kat Echah Sweet phone dia rosak masa kelas kat Taman Bernam tadi..
nasib baik Inae Chocolate ada phone lebih..
Sabar ek Echah Sweet, Nia pernah alami menda nie...
Sebab phone Nia pun yg dulu jadi cam tue jegak.. Sabar ek...

-Nia Sarang Hae Yo-
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA