♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Sabtu, Januari 08, 2011

Buddies Tawaf KHAR...

Assalamualaikum...
Hey Buddies!!!
Fuhh hari nie hari yang boring la...
Mana tak nye dari pagi sampai ke tengah hari tak de keje yang nak di buat..
Dok 'merewang' je atas katil..
Org merewang kat bwh utk jamuan hari nie..
Kitorg merewang atas katil..
Apa nk jadi laa anak dara zaman sekarang nie..
Hehehehe..

Nia sorang2x kat bilik arie nie sebab Kim Yoora turun KL ngan Buddies dia..
Erm.. Tue yg rewang atas katil tue...
Jun plak tak tau buat apa senyap je kat bilik dia..
Merewang jugak kot..
Dia nk ajak Nia turun pagi tadi,
P tolong org rewang tapi dia ingat Nia tak nk sebab ngantok..
Padahal Nia tunggu dia panggil..
Erm tak pe laa menda daa lepas..

Siang memang boring...
Tapi malam..
Sebab dah terlampau lama sangat merewang kitorg jadi bertenaga nk tawaf satu KHAR..
Hehehehehe..

Asal cerita nye gnie..
Kat KHAR ada wat jamuan untuk semua penghuni..
So kitorg pun turun laa..
Sape tak nk makan free kn??
Dapat jugak jimat duit skit...

Sambil dok beratur tue apa lagi

"kecek"

"Kecek"

"kecek"

Ambik gambar laa apa lagi..
Peduli apa, apa org nak kata..


Erm malam nie dapat laa nk tgk raut wajah cik Jun ye...


Sebab nye kitorg daa perasan,
bler Nia tulis blog nie gambar Jun memang skit..
Ala ala limited edition gtue laa katakan..
Padahal dia memang segan nk ambik gambar...
Biasa laa klau kita dok berkawan nie, dalam se-group tue mesti ada yg diam skit..
Dalam geng Buddies Nia nie yg diam nye Jun laa..
Tapi tak laa pasif ye..
Gler2x jugak org nye..
Ada time2x tertentu sahaja ye..
Inae Chocolate ngan Echaah Sweet mesti setuju ngan Nia...

Oleh tue kitorg semua sepakat menyatakan Jun,
Mulai esok diwajibkan ada paling kurang 10 gambar setiap hari klau kitorg ada wat apa2x xtvt..

Bila daa ambik makanan tue kitorg pun gerak ke umah 3-4-8..
Umah Jun ngan Nia laa...
Walaupun lauk dua jenis tapi ok laa...
Syukur Alhamdulillah kenyang jugak kitorg malam nie..
Thanks KHAR..

Disebab kan Echaah Sweet yang paling "wee" antara kami berempat,
So dia laa kena ketuai doa makan..
Hehehehe..
Amin...

Perut pun dah kenyang...
Sampai rasa nak tertido kat meja tue je..
Tapi di tahan juga mata ini..
Sebab kami ada misi penting untuk dilaksanakan..
Hehehehe...

Apa lagi TAWAF KHAR laa...



Nie nama nye langkah bijak untuk menguruskan badan..
Tak yah makan segala pil2x kurus tue..

padahal sebelum nie masing2x daa bedal aiskrim..
hehehehehe..
Oppss.. Bocor rahsia..




Inae Chocolate ngan Echaah Sweet nie klau bab bergambar memang suka...
Dak cute laa kata kn..
Heheheheehehe..


Hurm..
Inae Chocolate ngan Echaah Sweet
jgn kembang semangkuk plak hidung tue ek..



Daa habis satu KHAR kami tawaf, kami naik plak tingkat 9 blok satu..
Tapi guna lif laa..
Klau guna tangga jangan cakap tingkat 9 sampai tingkat 4 daa pengsan daa kami..
hehehehehe...


Dalam lif pun sempat lagi tue..
Jangan cakap bergambar...
Menari pun kitorg pernah wat dalam lif nie..
Ketua nye Inae Chocolate laa..
Biasa laa bakal2x cikgu kanak-kanak ribena laa kata kan..
Mesti laa ceria sentiasa..


Sampai ke rumah Inae Chocolate,
Tempat pertama dituju..
BALKONI...

Gayat siot...
TAk pernah naik tingkat 9 nie 1st time naik...

Lagi satu gambar yg tak de dalam koleksi Nia
adalah
gambar dengan Echaah Sweet..
Malam nie..
Ada daa..
Sempat jugak "kecek" satu gambar kat balkoni umah Inae Chocolate nie..

Nia : Bler tgk KHAR dari sini rasa macam mewah plak dok kat KHAR nie..

Erm.. View dari tingkat 9 memang cantik..
Tambahan lagi kalau view yang menghala ke KUO..
Sebab dari sana kita boleh nampak banjaran titiwangsa..
Sayu mata memandang..
Sebab tue laa kalau malam kat Tanjung Malim nie memang sejuk..
Syukur Alhamdulillah kitorg masih berpeluang
untuk
lihat dan nikmati bumi Allah yang indah nie kat sini..

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA