♥ WARKAH DARI TEMAN ♥

Sabtu, Ogos 07, 2010

kehidupan ku kini..

assalamualaikum...

akhirnya dapat jugak nia menulis coretan hati nia kat blog nie...
yelah skrg nie dah makin sibuk, semalam je sekali 3 assignment lecture mintak antar sblm raya...
haaa pening nye nk pikir..
dah laa nia nie blm biasa lagi cara belajar kat u nie.. kelam kabut jadi nye... tak masuk lagi presentation yg kena wat dalam masa terdekat nie.. satu dah siap tapi dia punya hard coppy tak siap lagi... yg lagi satu kena tambah satu lagi tokoh pakk... mula2 mdm ain mintak present satu je pasal biodata ngan teori dia dalam pakk... sebabkan semalam dia absent dia suruh kitorg tambah lagi satu tokoh...

sekarang nie kat khar (kolej kediaman nia) ada wat jualan sempena hari merdaka... rambang mata laa jugak tapi tahan dulu nafsu... takut duit ptptn tak cukup bila nk abis sem nanti... dah laa bnyak duit nk guna utk wat assignment... tak masuk belanja lain lagi tue... tue pun tak bnyak bukak lagi, kte abg exco tue ada yg dah tempah tapak tapi tak bukak gerai lagi... malam nie ada lah kot... tapi klau nia nk beli apa pun tunggu malam terakhir laa... masa tue nk tutup diorg mesti jual murah sebab nk abis kan stok....

erm.. tak lama lagi daa nk pose... erm tak suka nya tak dapat nak berpuasa ngan family... mak kata tak payah laa nk balik buat penat badan je...
apa2 pun untuk semua umat islam
selamat mnyambut bulan ramadhan
yang penuh fadhilat dan kelebihan nya... bg yg merokok ke ada nafsu yg teramat dahsyat tue... masa nie laa nk bendung nafsu tue... tak kira lah nafsu apa, nafsu mkn ke nafsu berjalan ke shopping ke apa ke tak kisah laa... lagi satu yg nia nk semua org perhatikan adakah perangai kita masa puasa ngan tak sama je... yelah masa bulan puasa nia mana ada syaitan nk hasut kita wat jahat.. wat dosa... so
renung2 kn laa..
dan
selamat beramal di bulan ramadhan!!!
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
COPYRIGHT@SEMUA YANG TERCATIT DISINI ADALAH HAK MILIK TUAN TANAH WHICH IS ME YUS NIA